Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova eteni FIBA Europe Cupin lohkovaiheeseen. Espanjan liigassa nähtiin avauskierroksella Sasu Salinin ja Elias Valtosen kohtaaminen ja Anton Mirolybov johdatti Swans Gmundenin Itävallan Supercupin voittoon.

Craiova pelasi karsintaturnauksen finaalissa virolaista Kalev/Cramoa vastaan, mutta hävisi 79-84 (33-45). Tappiosta huolimatta Craiova pääsi lohkovaiheeseen Lucky Loserina. Se pelaa samassa H-lohkossa yhdessä Edon Maxhunin Merlins Crailsheimin kanssa. Hopkins oli joukkueensa parhaimmistoa 15 pisteen, yhden levypallon, yhden syötön, kahden riiston ja yhden torjunnan tilastoilla. Palmille kertyi seitsemän pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa nähdään muutenkin vahva suomalaispanos tällä kaudella, sillä Korisliigan hallitseva mestari Kauhajoen Karhubasket pelaa lohkossa G ja Anton Mirolybovin sekä Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden pelaa A-lohkossa.

Mirolybov ja Koskinen pääsivät juhlimaan Itävallan Supercupin voittoa, kun Itävallassa lyötiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä sarjan avauskierroksen ottelu oli samalla Supercupin finaali, jossa Swans sai vastaansa viime kauden mestari Wienin. Swans nappasi makoisan 95-92 (53-46)-voiton ja kauden ensimmäisen pokaalin.

– Onnittelut pelaajilleni. Molempien peli oli kaukana parhaasta, mutta olen iloinen pelaajieni puolesta, Mirolybov kiitteli Itävallan liigan sivuilla.
Ottelutilastot

Espanjassa kausi saatiin käyntiin suomalaiskohtaamisella, kun Salin Teneriffa kaatoi Valtosen Manresan vieraskentällä 89-70 (43-29). Salin oli heti vahvassa iskussa saaden tilastorivilleen 12 pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä ja kaksi riistoa. Avausviisikossa ollut Valtosen työmäärä ei heijastunut suoraan tilastoihin ja hän sai yhdet merkinnät piste-, levypallo- ja riistosarakkeisiin.
Ottelutilastot