Naisten Korisliiga saatiin käyntiin, kun kauden avausottelussa kohtasivat HBA-Märsky sekä Lappeenrannan Catz. HBA avasi voittotilinsä 78-58.

Ensimmäisellä puoliajalla helsinkiläisjoukkue teki vieraiden hyökkäyspelistä haastavaa. Märsky oli puolikkaan ajan askeleen edellä ja pääsi puoliajalle johdossa 39-28.

Tasaisen kolmannen jakson jälkeen HBA varmisti voiton päätösjaksolla, jonka joukkue vei nimiinsä 25-16. Sarjapisteet jäivät Helsinkiin 78-58.

Ottelun tehokkain pelaaja oli Elina Aarnisalo, joka kasasi 34 pistettä, kahdeksan koriin johtanutta syöttöä sekä viisi pallon riistoa. Hänen teholukemakseen merkittiin 35. Wilma Tuomi debytoi Märskyn paidassa 11 pisteen arvoisesti. Lappeenrantalaisryhmästä Raziyah Farrington pussitti 17 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.