Naisten Korisliigassa pelattiin viikonlopun aikana neljä ottelua. Voitot kirjattiin ToPolle, EBT:lle, Vimpelille ja PeKalle.

Helsingissä nähtiin kauden ensimmäinen Helsingin paikalliskamppailu, jossa HBA emännöi ToPo:a. Vierasjoukkue oli ottelussa todella vahva ja voitti selvästi 99-58.

ToPo oli avauspuolikkaalla todella vahva niin puolustus kuin hyökkäyspäässä. Erityisesti toisella jaksolla HBA jäi täysin vieraiden jalkoihin. Puoliajalla tilanne oli 49-22.

Kolmannella jaksolla HBA sai paremmin oman pelinsä pyörimään, mutta ToPo oli parempi jälleen viimeisellä jaksolla. ToPo:lle kauden avausvoitto 99-58.

Ilmar’l Thomas esiintyi vahvasti ja sai kasaan 23 pistettä ja 12 levypalloa. Ikinuori Taru Tuukkanen pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa ja kirjautti heti tupla-tuplan 22 pisteellä ja 13 koriin johtaneella syötöllä. HBA:sta Elina Aarnisalo heitti 19 pistettä.

EBT jatkoi vahvoja otteitaan Catzin vieraana

EBT matkasi Lappeenrantaan Catzin vieraaksi. Espoolaiset jatkoivat voittoputkeaan ja nappasivat kauden kolmannen voittonsa 107-53.

EBT karkasi kotijoukkueelta jo avauspuolikkaan aikana. Erityisesti toisella jaksolla joukkue oli paikoitellen pysäyttämätön. Puoliajalla vierasjohto oli 61-24.

Myös kolmas jakso oli vahvaa tekemistä vierasjoukkueelta ja suurimmillaan johto oli jo 61 pistettä. Catz sai päätösjaksolla hieman kirittyä, mutta EBT otti ottelusta vakuuttavan voiton.

Sierra Moore 25/10/6 koriin johtanutta syöttöä esiintyi vahvasti. Carmen Tyson-Thomas 25/7/7 riistoa oli myös vaikea pideltävä Catzille. Kotijoukkueen tehot jäivät Raziyah Farringtonin harteille. Häh heitti 30 pistettä ja keräsi seistsemän levypalloa.

Vimpeli vei jatkoaikatrillerin

Vimpeli sai vieraakseen Kouvottaret. Joukkueet eivät saaneet selville paremmuutta varsinaisen peliajan puitteissa vaan ratkaisua haettiin jatkoajalta. Lopulta Vimpeli oli parempi 85-82.

Ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Kotijoukkue oli kuitenkin viiden pisteen johdossa, kun mentiin puoliajalle.

Vimpeli kasvatti johtoaan kolmannella jaksolla, mutta päätösjakso oli vierasjoukkueen näytöstä. Se onnistui kuromaan 11 pisteen kaulan kiinni ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla pisteitä tehtiin tasatahtiin, mutta lopulta Vimpeli oli vahvempi ja vei sarjapisteet.

Tynice Martin heitti Vimpelille 28 pistettä. Tuulia Anttonen pelasi kauden parhaan pelinsä ja heitti korkealla heittoprosentilla 17 pistettä. Shayla Cooper kirjautti tupla-tuplan 16 pisteellä ja 14 levypallolla. Kouvottarien tehopelaajana hääri Tierra Hodges 24/13.

Pyrintö ei päästänyt Peli-Karhuja helpolla

Tappioitta kautensa aloittanut sai vieraakseen Pyrinnön. Tamperelaisryhmä kiusasi kotijoukkuetta pitkään, mutta lopulta PeKa oli parempi 82-76.

Ensimmäisellä puoliajalla molemmat joukkueet pelasivat hyvin ja peli pysyi tasaisena. Puoliajalla oltiin tilanteessa 42-38.

Kolmannella jaksolla Peli-Karhut karkasi. Joukkue sai vieraiden hyökkäyspelin kuriin ja kasvatti johtonsa 13 pisteeseen. Pyrintö onnistui päätösjaksolla vielä kirimään, mutta voittoon asti se ei riittänyt. PeKa jatkoi voittoputkeaan 82-76.

Peli-Karhujen Aurjanee Ailix 25/5/6 koriin johtanutta syöttöä oli ottelun parhaimmistoa. Lotta Vehka-Aho esiintyi myös hienosti ja pussitti 17 pistettä. Tera Reed teki Pyrinnölle tupla-tuplan 27 pisteellä ja 11 levypallolla.