Miesten Korisliigan perjantai-illan voittajiksi selvisivät Tampereen Pyrintö, Kobrat ja KTP-Basket.

Tampereen Pyrintö kohtasi kotikentällään Helsinki Seagullsin ja taivutti vieraansa pistein 85–76. Kolmannen jakson loppupuolelle saakka ottelu pysyi tasaväkisenä, mutta sen jälkeen Pyrintö sai silmään isomman vaihteen eikä enää päästänyt Seagullsia kuskin paikalle.

Pyrinnön ahkerin ratkaisija ottelussa oli Daytone Jennings, joka pussitti 25 pistettä ja otti kuusi levypalloa. Seagullsin puolella sen sijaan kovimman tuloksen tilastoi Jeffrey Carroll, jolle merkittiin 20 pistettä, yhdeksän levypalloa ja viisi koriin johtavaa syöttöä.

KTP:lle ja Kobrille kolmannet voitot

Myös Korihait ja KTP-Basket kamppailivat Uudessakaupungissa pelissä, jonka ratkaisua haettiin loppumetreille asti. Lopulta isännät taipuivat kotkalaisille niukoin luvuin 99–105.

KTP:n kotimaiselle sentterille Mubashar Alille merkittiin tuplatupla 11 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Joukkueen kovin pistenikkari kuitenkin oli Jordan Giles, joka upotti 22.

Korihaiden puolella isoin pistesaldo, 21, meni Quin Cooperin nimiin. Suomalaispelinjohtaja Bojan Sarcevic puolestaan esitteli pallonjakokykyjään upottamalla 13 pistettä, keräämällä kuusi levypalloa ja jakamalla 12 syöttöä.

Kobrat otti kovan päänahan selättäessään Salon Vilppaan Lapuan urheilutalolla 93–88. Leijonanosa voittajien pisteistä, 25, tuli laituri Danny Pippen II:lta, joka keräsi ohessa myös kymmenen levypalloa.

Vilppaan riveissä korkeimmat saldot nähtiin 21 pistettä tehneeltä Isaiah Crawleylta ja 16 pistettä tehneeltä Perttu Blomgreniltä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote