Annika Holopaisen vahva alkukausi sai jatkoa, kun Espanjan liigassa nähtiin suomalaispelaajien kohtaaminen. Saksassa saatiin Bundesliiga myös käyntiin.

Holopaisen Araski sai kotikentälleen vieraaksi Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibren. Araski nappasi ottelusta niukan 67-62 (41-33)-voiton. Holopainen oli joukkueensa ykköstykki 17 pisteen saldolla ja tilastoihin merkittiin myös kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Äijänen kasasi kolme pistettä ja neljä levypalla ja Pirttisen tilastoriville kertyi kaksi syöttöä ja riisto.

Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol jatkaa kolmen kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä, kun se voitti Joventut Badalonan 65-54 (30-19). Kalin saalisti neljä pistettä ja levypallon.

Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen aloitti kautensa 61-83 (24-44)-tappiolla Hannoverin vieraana. Koskimies auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, kuudella levypallolla, syötöllä ja riistolla. Pounds heitti 12 pistettä ja otti kolme levypalloa.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Venla Variksen Marburg avasi niin ikään tappiolla sen taipuessa 64-73 (28-31) Kelternille. Varis sai reilussa 21 minuutissa yhden merkinnän sekä levypallo- että riistotilastoon.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Lähde: Koripalloliiton tiedote