Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat Angels Nördlingenin tehokaksikko joukkueen napatessa avausvoittonsa Saksan Bundesliigassa. Awak Kuier oli jälleen terävänä Reyer Venezian jatkaessa Italiassa puhtaalla pelillä.

Anissa Pounds johdatti 20 pisteellään Angels Nördlingenin kauden avausvoittoon ALBA Berliinin kaatuessa 74-63 (35-27). Pounds kasasi lisäksi kolme levypalloa ja riiston. Elina Koskimies komppasi 13 pisteen, viiden levypallon, syötön ja neljän riiston tilastorivillä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Awak Kuier oli jälleen joukkueensa ykkösnimiä, kun Reyer Venezia kaatoi Dinamo Sassarin 84-60 (48-32). Kuier ahkeroi tilastoikseen 13 pistettä, kuusi levypalloa, syötön, riiston ja kolme torjuntaa. Venezia jatkaa puhtaalla pelillä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen käytti saamansa 13 minuuttia tehokkaasti tilastoiden kuusi pistettä, kuusi levypalloa, riiston ja torjunnan, mutta Lucca taipui San Martino di Luparille 60-75 (33-42).
Ottelutilastot

Espanjan liigassa suomalaispelaajille tuli tappioitta. Annika Holopainen kasasi viisi pistettä ja kahdeksan levypalloa, mutta Araski taipui Estudiantesin vieraana 60-75 (34-40).
Ottelutilastot

Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre sen sijaan taipui Jairisin vieraana jatkoajan jälkeen 75-83 (71-71, 39-35). Äijänen oli joukkueensa levypallokuningatar 11 levypallolla ja tilastot karttuivat myös kuudella pisteellä ja syötöllä. Pirttiselle merkittiin kaksi pistettä ja levypallo.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol jatkaa puhtaalla pelillä kukistettuaan Esteponan vieraskentällä 69-66 (36-40). Kalin heitti neljä pistettä, nappasi yhden levypallon ja tarjoili joukkuekaverin korin tekoon kahdesti.
Ottelutilastot

Belgiassa saatiin kausi käyntiin, mutta Lotta-Maj Lahtinen ei ollut Kangoeroes Mechelenin kokoonpanossa 83-74 (44-43)-voitossa Phantoms Boomia vastaan.

Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja

Iiris Vuorinen sen sijaan debytoi Lummenin riveissä, mutta Castors Braine pyyhälsi selvään 86-25 (45-13)-voittoon. Vuorinen pelasi minuutin ilman tilastomerkintöjä.
Ottelutilastot

Ruotsissa Isabella Kaukopaasi jäi ilman merkintöjä tilastoihin Visbyn hävitessä Östersundin vieraana 58-79 (38-31).
Ottelutilastot