Miesten Korisliigan tiistai-illassa voitot merkittiin Kobrille ja KTP-Basketille.

Helsinki Seagulls joutui nöyrtymään omalla kotikentällään Töölössä kärsiessään Kobria vastaan katkeran 77–90-tappion. Kobrilla on nyt viidestä ottelustaan peräti neljä voittoa, kun taas Seagullsilla samasta ottelumäärästä ainoastaan kaksi.

Kobrien vakuuttavin kotimainen esiintyjä oli ehdottomasti Chrysostom Chukwuma, joka merkkautti ottelussa uransa sekä korkeimmat pisteet 21:llä että korkeimman levypallolukeman kuudella. Chukwuma upotti pelissä myös kaikki viisi kaukoheittoyritystään ja riisti kahdesti.

Seagullsin paras pistemies ottelussa puolestaan oli Zane Waterman, jonka tilastoihin merkittiin 20 pistettä.

KTP-Basket esitti jälleen kotikentällään vakuuttavia otteita, kun kotkalaisjoukkue kaatoi hyvässä vireessä olleen BC Nokian 92–74.

KTP:n kovimmat pistenikkarit ottelussa olivat Vili Nyman 19 pisteellä ja kahdeksalla levypallolla sekä Roydell Brown 31 pisteellä.

Nokian puolella pisteidenteosta isoin pala lepäsi Johnathan Stoven, 21 pistettä, ja Alan Herndonin, 20 pistettä, käsissä. Herndon keräsi lisäksi kymmenen levypalloa. Joukkueen kapteeni Antero Lehto lisäsi tilastoihin yhdeksän pistettä ja kolme koriin johtavaa syöttöä.

KTP:llä on viidestä ensimmäisestä ottelustaan neljä voittoa. Nokialla samasta määrästä kolme voittoa.

Lähde: Koripalloliiton tiedote