Suomalaispelaajat ja valmentajat pääsivät juhlimaan voittoja eurokentillä. Susijengin tuore kapteeni Sasu Salin jatkoi kuumaa virettään Mestarien liigassa, Shawn Hopkinsin sekä Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä ja Edon Maxhunin Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton FIBA Europe Cupissa.

Salin pääsi lämpimäksi Teneriffan voittaessa israelilaisen Herzliyan selvästi 95-57 (48-35). Salin johdatti Teneriffan irtiottoa takomalla kolmannella neljänneksellä 11 pistettä ja koko ottelun pistesaalis oli 18 pinnaa. Tilastoihin kirjattiin myös viisi levypalloa ja syöttö. Teneriffalla on kaksi voittoa ja yksi tappio maajoukkuetauolle lähdettäessä.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Craiova varmisti ensimmäisenä joukkueena jatkopaikan voitettuaan Voluntarin 74-60 (41-31). Craiova on voittanut nyt kaikki neljä otteluaan. Hopkins kasasi 10 pistettä ja Palmi sai tilastoihinsa kahdeksan pistettä, viisi levypalloa, neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin edustama ja Daniel Herbertin apuvalmentama Merlins Crailsheim otti tärkeän voiton kaataessaan Norrköping Dolphinsin selvästi 95-64 (51-30). Merlins iski ruotsalaisvieraille luun kurkkuun jo heti avausneljänneksellä voittaen sen peräti 30-5. Maxhunille kirjattiin kuusi pistettä, kaksi syöttöä ja riisto. Merlins on nyt Craiovan perässä kahdella voitolla ja kahdella tappiolla.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen johtama Swans Gmunden avasi voittotilinsä kaadettuaan belgialaisen Giants Antwerpenin 90-87 (42-55).
Ottelutilastot

Susijengin marraskuun MM-karsintaryhmään valittu Daniel Dolenc johdatti Kauhajoen neljänteen voittoon FIBA Europe Cupissa 22 pisteellään, kun joukkue voitti unkarilaisen Egis Körmendin vieraskentällä 89-90 (44–45).

Kauhajoki on ollut voittamaton FIBA Europe Cupin alkulohkossa, kun se on saalistanut neljä voittoa neljästä ottelusta. Vierasvoitto Unkarista ei vielä varmistanut paikkaa jatkolohkossa, sillä Kauhajoen lisäksi Anwil Wloclawek ja Sporting CP voivat nousta kauhajokisten kanssa tasapisteisiin, mikäli he voittavat loput ottelunsa ja samalla Kauhajoki ei saa enää pisteitä.

Kauhajoen parhaimmistoa oli reilun vuoden tauon jälkeen Susijengiin palaava Daniel Dolenc, joka viimeisteli jälleen tarkalla kädellä (10/13) 22 pistettä. Päätöskympillä kovia koreja tehneen Henri Kantosen saldo oli lopulta 14 pistettä ja viisi koriin johtanutta syöttöä. Kantonen teki pisteistään 12 viimeisen viiden minuutin aikana. Cameron Jones kirjautti 15 pistettä.

Kauhajoki jatkaa FIBA Europe Cupin alkulohkoa maaottelutauon jälkeen 23. marraskuuta, kun se kohtaa puolalaisen Anwil Wloclawekin kotikentällään IKH Areenalla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote