Edon Maxhuni loisti Saksassa, kun Merlins Crailsheim nappasi kauden toisen voittonsa. Bundesliigassa nähtiin myös Iisalon veljesten kohtaaminen, jossa Tuomaksen Bonn kaatoi Joonaksen Academics Heidelbergin.

Saksan Bundesliigassa Edon Maxhuni loisti heittäessään 22 pistettä Crailsheimin kaataessa Mitteldeutscherin 119-102 (67-46). Maxhuni sai tilastoihinsa myös yhden syötön. Voitto oli Merlinsille kauden toinen.
Ottelutilastot

Saksassa nähtiin myös odotettu Iisalon veljesten kohtaaminen, joka päättyi Tuomas Iisalon luotsaaman Bonnin selvään 98-65 (50-28)-voittoon. Bonn jatkaa viiden pelin jälkeen puhtaalla pelillä. Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg on voittanut kaksi peliä.

– Ennen maajoukkuetaukoa on aina pieni kysymysmerkki millainen vire joukkueessa on, kun pelaajille annetaan aina 4-5 päivän vapaa. Joukkue teki kuitenkin kovaa töitä ja tämä oli tähän mennessä paras esityksemme, Tuomas Iisalo kiitteli.

Joonas Iisalo oli puolestaan pettynyt ottelun jälkeen.

– Olen erittäin pettynyt. Tämä oli täysin yksipuolista koko 40-minuuttisen ajan. Juoksimme Bonnin perässä kuin päättömät kanat. Meillä ei ollut mitään ideaa miten hyökätä Bonnia vastaan, Joonas Iisalo puolestaan analysoi Bundesliigan sivuilla.
Ottelutilastot

Max Besselink sai tililleen kaksi levypalloa, kun BG Göttingen voitti Besselinkin edellisen seuran Würzburgin 82-74 (44-42).
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin valmentama Tigers Tübingen koki kauden avaustappionsa hävitessään kotonaan niukasti Stars Bochumille 76-79 (40-31). Kymmenen pistettä ottelussa heittäneellä Aatu Kivimäellä oli mahdollisuus tasoittaa peli viimeisestä hyökkäyksestä, mutta kolmen pisteen heitto meni ohi. Kivimäen tilastoihin merkittiin lisäksi viisi syöttöä, neljä levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Luukas Vaara auttoi kahdella pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä Phoenix Hagenin 86-77 (71-71, 41-29)-voittoon Kirchheim Knightsista.
Ottelutilastot

Alexander Madsen oli tehokkaana pussittaen 15,5 minuutissa 15 pistettä AEK:n voittaessa Lavrion 84-67 (39-33). Madsen upotti kaikki viisi pelitilanneheittoaan. Tilastot karttuivat vielä kolmella levypallolla ja torjunnalla. AEK johtaa Kreikan liigaa.
Ottelutilastot

Remu Raitanen lähenteli tupla-tuplaa, mutta 11 pisteen, kahdeksan levypallon, syötön ja riiston saldo eivät riittäneet siivittämään Albacetea voittoon Cantabrian vieraana. Kotijoukkue oli vahvempi numeroin 72-66 (40-36).
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik Murphyn Fukushima Firebonds taipui Koshigaya Alphasin vieraana 62-73 (22-43). Murphyn saaliiksi merkittiin viisi pistettä, seitsemän levypalloa, kaksi syöttöä, ja riisto.
Ottelutilastot

Firebonds hävisi myös joukkueiden toisen kohtaamisen Koshigayan ollessa tällä kertaa vahvempi 82-76 (36-34). Murphy oli joukkueensa ykköspyssy 16 pisteen saldolla ja lisäksi hän saalisti yhdeksän levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunnan.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoo pääsi nautiskelemaan murskavoitosta Fyllingenin murskatessa Nidaros Jetsin 121-69 (66-43). Aidoo pyöritteli 18 pistettä, viisi levypalloa, kahdeksan syöttöä, riiston ja torjunnan.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden koki kauden avaustappionsa Itävallan liigassa taipuessaan jatkoajan jälkeen St. Pöltenille 73-74 (62-62, 23-34).
Ottelutilastot