Awak Kuierin vahva kausi sai jatkoa, kun hän avitti Reyer Venezian jo 11. peräkkäiseen voittoon kaikki kilpailut mukaan lukien.

Koripallosivusto Eurobasketin viime kierroksen parhaaksi pelaajaksi valittu Kuier jatkoi vahvoja otteitaan, kun Reyer Venezia kaatoi San Giovanni Valdarnon 90-46 (45-26). Kuier pussitti 16 pistettä ja tilastoi kylkeen viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Venezia jatkaa tappioitta Italian liigassa.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen seitsemän pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi syöttöä eivät riittäneet siivittämään Luccaa voittoon Sesto San Giovannin vieraana. Kotijoukkue oli ottelussa vahvempi numeroin 80-55 (36-20).
Ottelutilastot

Espanjan liigassa suomalaisten joukkueet kokivat tappioita. Annika Holopaisen Araski taipui kotonaan Leganesille 62-73 (23-35). Holopainen kirjautti ottelussa kahdeksan pistettä, kaksi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre taipui Barcan vieraana 60-65 (24-37). Pirttinen heitti kuusi pistettä ja otti kolme levypalloa. Äijänen kunnostautui levypalloissa kahmien niitä seitsemän ja lisäksi hän antoi kaksi syöttöä. Araskilla ja Bembibrellä on kolme voittoa ja neljä tappiota.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol koki avaustappionsa hävitessään Paternalle 50-58 (25-34). Kalin heitti täydellisellä heittopelillä kuusi pistettä ja nappasi lisäksi kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Venla Variksen Marburg taipui niukasti sarjakärki Rheinland Lionsille 63-67 (25-34). Varis taisteli kuusi pistettä, kolme levypalloa ja kolme syöttöä. Marburg on voitoitta sarjan hännillä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Anissa Pounds oli jälleen Angels Nördlingenin pistetykki 14 pisteen saaliilla, mutta Angels hävisi Panthers Osnabrückille kotonaan 60-69 (34-24). Pounds nappasi lisäksi kolme levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kerran. Elina Koskimiehen tilastoriville kertyi kolme pistettä, kaksi levypalloa ja viisi syöttöä.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik jatkaa ilman tappioita voitettuaan Högsbon 109-78 (60-33). Vesiluomalle kirjattiin neljä pistettä ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi pussitti yhdeksän pistettä, mutta Visby hävisi IK EOS Lundille 48-74 (24-40). Kaukopaasin tilastoihin merkittiin myös viisi levypalloa, kaksi syöttöä ja kaksi syöttöä. Visby jatkaa tappioiden tiellä.
Ottelutilastot