Naisten Korisliigan kahta ensimmäistä sijaa pitävät Peli-Karhut ja Espoo Basket Team ottivat kumpikin voiton lauantai-illan ottelustaan.

Naisten Korisliigan sarjakärki Kotkan Peli-Karhut haki vierasvoiton Forssasta. Liigan kahdeksannelle sijalle jumiutunut Forssan Alku jäi jälkeen heti avausjaksolla ja kärsi lopulta 82–92-tappion.

PeKan ahkerimmat korintekijät ottelussa olivat 24 pistettä upottanut ja 11 levypalloa kerännyt Natalie Kleemann-Day sekä suomalaislaituri Roosa Kosonen, jolle merkittiin 22 pistettä ja seitsemän levypalloa.

Joukkuetoveri Linda-Lotta Lehtoranta pelasi myös hyvin pussittaen 14 pistettä ja jakaen seitsemän koriin johtavaa syöttöä.

Forssan Alun pistehait pelissä olivat Caterrion Thompson 22:lla ja Silja Viita 19:llä.

Espoossa Sierra Mooren tehoilta

Sarjan toista sijaa pitävä Espoo Basket Team puolestaan otti tänään pisteet kotonaan. EBT kaatoi vieraansa Vimpelin Vedon turvallisin luvuin 85–72.

Ottelun tehokkain pelaaja oli yhdysvaltalainen takapelaaja Sierra Moore, joka osui 28 pistettä, jakoi seitsemän syöttöä ja napsi kaiken päälle vielä 12 levypalloakin. Mooren tehokkuuslukema ottelussa oli 32. Myös joukkuetoveri Carmen Tyson-Thomas oli vedossa tehdessään 27 pistettä.

ViVen puolella leijonanosan pisteistä hoiti Kristina King, jolle niitä merkittiin 21. ViVe on nyt ottelun jälkeen sarjataulukon kuudennella sijalla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote