Miesten Korisliigassa pelattiin keskiviikkoiltana kolme ottelua. Voiton veivät Salon Vilpas, Kobrat ja Helsinki Seagulls.

Salon Vilpas venytti voittoputkensa neljään, kun Korihait kaatui Uudessakaupungissa 78–88.

Vilppaan monipuolisimpana tilastonikkarina nähtiin Isaiah Crawley, jolle merkittiin 23 pistettä ja yhdeksän levypalloa. Kentän korikuninkuutta tavoitteli ansiokkaasti myös Korihaiden Trey Niemi, joka sai aikaan 21 pistettä ja seitsemän koriin johtavaa syöttöä.

Vilpas on miesten Korisliigassa sarjataulukon viidentenä, Korihait viimeisenä.

Korisliigan kärkipaikkaa pitävä Kobrat venytti voittoputkensa niin ikään neljään, kun BC Nokia kärsi kotitappion lapualaisten käsittelyssä luvuin 62–100.

Pisteet lähtivät vieraille siitäkin huolimatta, että Nokian Mikael Laihonen pani parastaan tehdessään 12 pistettä ja kerätessään kahdeksan levypalloa. Kobrien Denzel Livingstonin 30 pisteen johtamaa Kobrat-hyökkäystä oli kuitenkin lähes mahdotonta pysäyttää.

Kobrat jatkaa sarjataulukon ykkösenä, Nokia kahdeksantena.

Kaikista kolmesta pisin voittoputki parhaillaan on menossa kuitenkin Helsinki Seagullsilla, jolle merkittiin tänään viides perättäinen. Illan tapojen mukaisesti se tuli myös vierasvoitolla, kun valmentajanvaihtoa läpikäyvä Lahti Basketball taipui luvuin 88–100.

Seagullsin pistejyrä oli Jeffrey Carroll 25:llä. Lahden puolella häikäisi Devon Thomas, joka pussitti 22 pistettä, jakoi kuusi syöttöä ja nappasi peräti viisi riistoa.

Seagulls on Korisliigan kolmantena, Lahti yhdeksäntenä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote