Elina Koskimies ja Anissa Pounds olivat Angels Nördlingenin tehopelaajat joukkueen voittaessa viikonloppuna. Awak Kuier oli jälleen Reyer Venezian pisteykkönen, mutta se ei riittänyt voittoon.

Anissa Pounds ja Elina Koskimies olivat Angels Nördlingenin pistetykit kummmankin heittäessä 17 pistettä 76-62 (39-34)-voitossa Eisvögel Freiburgia vastaan. Koskimies sai tililleen myös viisi levypalloa, viisi syöttöä ja kaksi riistoa. Pounds nappasi viisi levypalloa ja riisti kerran.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Venla Variksen Marburg sen sijaan taipui Hannover Luchselle 64-76 (33-43). Varis nappasi kaksi levypalloa.
Ottelusta ei ole saatavilla tarkempia tilastoja.

Awak Kuier jakoi joukkueensa parhaan pistenaisen paikan 12 pisteellä, mutta Venezia hävisi kärkiottelussa Famila Schiolle 71-83 (35-49). Kuierille merkittiin lisäksi kolme levypalloa, riiisto ja kaksi torjuntaa.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre oli loppuviikosta kahdesti tositoimissa. Viikon ensimmäisessä ottelussa Pirttinen oli vahvassa iskussa, kun Bembibre haki Teneriffalta 80-71 (37-33)-voiton. Pirttinen heitti 12 pistettä ja nappasi kaksi levypalloa. Äijänen saalisti neljä pistettä ja kaksi levypalloa.
Ottelutilastot

Sunnuntai-iltana Bembibre jatkoi lomasaarten kierrostaan kohdatessaan vieraissa Gran Canarian. Tällä kertaa tuloksena oli niukka 80-82 (37-45)-tappio. Äijänen lähenteli tupla-tuplaa yhdeksällä pisteellä ja kahdeksalla levypallolla kirjaten lisäksi yhden syötön. Pirttinen vuorostaan auttoi kuudella pisteellä ja syötöllä.
Ottelutilastot

Marianne Kalinin Ferrol jatkaa LF Challengen kärkipaikalla. Ferrol voitti maaottelutauon aikana Lima-Horta Barcelonan 74-57 (36-34) Kalinin saadessa kolme merkintää piste- ja levypallotilastoihin. Rivit täyttyivät myös yhdellä syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Ferrol avasi joulukuun myös vahvasti kaadettuaan Ardoin 75-59 (43-24). Tällä kertaa Kalin auttoi joukkuettaan viidellä pisteellä, viidellä levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa KP Brno joutui taipumaan Levhartice Chomutovin vieraana 59-80 (28-41). Sofia Pelander heitti ottelussa kuusi pistettä ja yhden levypallon.
Ottelutilastot

Ruotsin liigassa Lotta Vesiluoman Alvik koki kauden avaustappionsa hävitessään kärkiottelussa Östersundille 81-88 (44-43). Vesiluoma merkkautti kaksi pistettä, levypallon, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Isabella Kaukopaasi heitti kahdeksan pistettä, nappasi kaksi levypalloa ja rosvosi pallon peräti neljästi, mutta Visby hävisi Norrköping Dolphinsille 55-85 (22-45). Visby on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote