Miesten Korisliigassa pelattiin keskiviikkona kaksi ottelua. Voittoihin ylsivät Salon Vilpas ja Karhu.

Salon Vilpas ei säästellyt ruutia vieraillessaan Pyynikin palloiluhallissa. Tampereen Pyrintö jäi vieraidensa jalkoihin pistein 82–99.

Vilppaan hyökkäystä johti ansiokkaasti kokenut heittävä takamies Mikko Koivisto. Koivisto ei tyytynyt ainoastaan pommittamaan kolmosia vaan osui heittojaan myös läheltä ja jakoi palloa joukkuetovereille. Koivistolle kertyi ottelusta 20 pistettä ja kahdeksan koriin johtavaa syöttöä. Sentteri Keyshawn Feazell yhtyi juhliin 26 pisteellä ja kymmenellä levypallolla.

Pyrinnön puolella parhaiten pisteitä keräsi Ike Smith, jolle niitä merkittiin 22. Joukkuetoveri Daytone Jennings keräsi 14 pistettä ja 11 levypalloa.

Vilpas ja Pyrintö ovat toistaiseksi kumpikin ylemmän jatkosarjan rajaviivan alapuolella – Vilpas seitsemäntenä ja Pyrintö yhdeksäntenä.

Karhu näytti jälleen kyntensä, kun Kauhajoki otti Helsinki Seagullsista 85–73-kotivoiton. Sarjakärkenä porskuttava Kauhajoki jatkaa näin ollen voittokulkuaan, kun taas Seagulls kärsi ensimmäisen tappionsa sitten lokakuun. Tappion myötä Seagulls pitää Korisliigan neljättä sijaa, joskin tasapisteissä toisella ja kolmannella sijalla olevien seurojen kanssa.

Helsinkiläiset näyttivät ensimmäisellä puoliajalla määräävän tahtia, mutta kolmas jakso käänsi pöydät täysin ja Kauhajoki dominoi koko jälkimmäisen puoliskon ajan. Voittajajoukkueen Cameron Jones teki ottelussa 20 pistettä.

Vieraiden puolella parhaan tilastorivin – 27 pistettä ja kahdeksan levypalloa – tilastoi Jeffrey Carroll.

Lähde: Koripalloliiton tiedote