Mestarien liigassa Tuomas Iisalon Bonn varmisti lohkovoiton voitettuaan omassa ottelussaan Pinar Karsiyakan ja Alexander Madsenin AEK voitti omassa ottelussaan Reggio Emilian. Samalla AEK piti jatkohaaveensa elossa.

Iisalo piiskasi joukkueensa 89-80 (43-33)-vierasvoittoon Pinar Karsiyakasta. Saksalaiset joutuivat jännittämään vielä ottelunsa jälkeen AEK:n ja Reggio Emilian välisen ottelun lopputulosta ennen kuin jatkopaikka ja lohkovoitto varmistuivat.
Ottelutilastot

AEK piti omat jatkohaaveensa elossa nousemalla toisella puoliajalla 68-59 (29-39)-voittoon. Madsen heitti 10 pistettä, nappasi kolme levypalloa sekä syötti ja torjui kertaalleen.
Ottelutilastot

Bonn on neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla lohkon ykkösjoukkue ja varma lohkovoittaja. Karsiyaka, AEK ja Reggio Emilia ovat kaikki tasapisteissä ennen viimeistä kierrosta. AEK:n on voitettava viimeisessä ottelussaan Karsiyaka edetäkseen jatkoon.

Romanian liigassa Craiova nappasi voiton sarjakakkosen Rapid Bukarestin vieraana 79-63 (40-42). Topias Palmi oli joukkueensa tehokkaimpia 12 pisteen saldolla ja tilastot kaunistuivat myös levypallolla ja syötöllä. Shawn Hopkins loisti erityisesti puolustuspäässä ollen joukkueesta eniten plussan puolella (+18) ja riistämällä kolmasti sekä torjumalla kertaalleen. Pisteitä Hopkinsille kertyi kuusi.
Ottelutilastot

Remu Raitanen oli taas hyvässä iskussa Espanjan LEB Orossa, kun hän heitti 14 pistettä, mutta Albacete taipui Burgosille 82-91 (44-50). Raitaselle merkittiin lisäksi kolme levypalloa, kaksi syöttöä ja torjunta. Tappio oli Albacetelle viides peräkkäinen.
Ottelutilastot

Norjan liigassa Fiifi Aidoon Fyllingen voitti Fröyan vieraskentällä 97-81 (49-38). Aidoo auttoi joukkuettaan seitsemällä pisteellä, yhdeksällä levypallolla, kuudella syötöllä ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote