Sunnuntai-illan aikana pelattiin kaksi miesten ottelua. Korisliigan puolella Kauhajoki haki sarjapisteet vieraista, kun taas Helsinki Seagulls selvitti Suomen Cupin puolivälierät.

Kauhajoki kävi armottomalla ryöstöretkellä Uudessakaupungissa, kun liigajumbo Korihait kaatui Karhun käsittelyssä 79–103. Kauhajoki johtaa Korisliigan sarjataulukkoa 12 voitolla ja ainoastaan kahdella tappiolla. Korihaiden luvut ovat illan pelin myötä päinvastaiset.

Hyökkäyspään tähtenä voittajajoukkueen riveissä hääräsi takamies Severi Kaukiainen, joka upotti kentän korkeimman pistesaldon, 17, ja jakoi lisäksi kuusi koriin johtavaa syöttöä.

Korihaiden ahkerin pisteidentekijä oli takamies Trey Niemi, joka osui 15 pistettä ja syötti seitsemän kertaa merkinnän arvoisesti.

Seagulls kolmantena välieriin Suomen Cupissa

Helsinki Seagulls selvitti kotikentällä tiensä miesten Suomen Cupin välieriin taivuttamalla KTP-Basketin luvuin 101–92.

Kentän korkein pistemäärä nähtiin Seagullsin Jeffrey Carrollilta, joka teki 22 pistettä ja otti seitsemän levypalloa. Vakuuttavasti pelasi myös joukkuetoveri Zena Edosomwan, jolle merkittiin kymmenen pistettä, 11 levypalloa ja neljä syöttöä.

KTP:n tehokkain oli Vili Nyman, joka teki 17 pistettä. Erinomaisesti heittänyt joukkuetoveri Brandon Tabb kuitenkin nokitti vielä pisteellä.

Suomen Cupin viimeisen puolivälieräparin jatkoon menijä ratkaistaan 17. joulukuuta, kun Kauhajoki ja Kouvot pelaavat poikkeuksellisesti yhdistelmäottelun, joka toimii sekä Suomen Cup -puolivälieränä että Korisliigan runkosarjaotteluna.

Lähde: Koripalloliiton tiedote