Miesten Korisliigassa voittajia olivat tiistaina KTP-Basket, Salon Vilpas, Kataja Basket ja Helsinki Seagulls.

Korihait haki vierasmatkalla nälkäisenä kauden kolmatta voittoaan, mutta KTP-Basket piti sekä pintansa että sarjapisteet kotona. Kotkalaisseura juhli ottelun päätteeksi voittoa luvuin 108–97.

Ottelun selkeästi tehokkain pelaaja oli KTP:n Roydell Brown, jolle merkittiin 23 pistettä, kymmenen levypalloa, kuusi koriin johtavaa syöttöä sekä kaksi torjuntaa ja riistoa. Brownin tehokkuuslukema oli 39.

Parhaansa teki myös Korihaiden Quin Cooper, joka tilastoi 33 pistettä ja viisi levypalloa.

Vilpas venytti Korbien tappioputkea

Salon Vilpas ei säästellyt ruutia kotikentällään vaan taivutti Kobrat reippain luvuin 103–74. Lapualaisseura pelasi miesten Korisliigassa huiman alkukauden mutta on nyt ajautunut neljän ottelun tappioputkeen.

Vilppaan pistekoneena toimi tänään Keyshawn Feazell, joka upotti 24 pistettä ja keräsi seitsemän levypalloa. Joukkuetoveri Mikko Koivisto pussitti 18 ja jakoi seitsemän koriin johtavaa syöttöä.

Kobrien kovin korintekijä oli Denzel Livingston 22 pisteellä ja neljällä riistolla.

Katajalle 20 pisteen vierasvoitto

Tuomas Hirvonen näytti kentällä kyntensä, kun Kataja Basket haki reippaan vierasvoiton. Tapiolan Honka kaatui kotiparketillaan Espoossa luvuin 75–95.

Hirvonen heitti 13 pistettä, nappasi yhdeksän levypalloa, jakoi seitsemän koriin johtavaa syöttöä ja riisti kahdesti. Joukkuetoveri Galin Smith teki 17 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.

Tappion kärsineen Hongan riveissä Jahlil Tripp edusti 19 pisteen ja kahdeksan levypallon arvoisesti.

Seagulls väsytti Pyrinnön

Helsinki Seagulls puolusti onnistuneesti kotikenttäänsä ottamalla Tampereen Pyrinnöstä 89–74-voiton.

Lokkien korinteosta vastasi etunenässä Jeffrey Carroll, joka teki 22 pistettä ja keräsi kymmenen levypalloa. Pyrinnön puolella vastaavaa roolia hoiti Ike Smith, joka upotti pisteitä 18.

Lähde: Koripalloliiton tiedote