Naisten Korisliigassa pelattiin toiseksi viimeinen kierros ennen joulutaukoa. Voittoihin ylsivät Pyrintö, EBT, Honka, Kouvottaret ja FoA.

Tampereen Pyrintö emännöi päivän ottelussa Vimpelin Vetoa. Kotijoukkue esiintyi vakuuttavasti ja piti sarjapisteet Tampereella 91-56.

Tasaisen avausjakson jälkeen Pyrintö meni menojaan. Joukkue vei toisen jakson nimiinsä 30-8 eikä vieraista ollut enää tämän jälkeen taistelemaan voitosta.

Reili Richardsonin 32/6/7 koriin johtanutta syöttöä heittokäsi kävi ottelussa kuumana. Hän upotti ottelussa kahdeksan kolmen pisteen heittoa. Tera Reed 28/12 säesti tupla-tuplalla. Ilman Tynice Martinia pelanneesta Vimpelistä Kristina King ylsi 15 pisteeseen.

Pyrintö lähtee joulutauolle viidenneltä sijalta. Vimpeli on kuudentena.

Sarjakakkonen EBT vieraili päivän ottelussa Helsingissä ToPo:n vieraana. Espoolaiset pääsivät juhlimaan voittoa lukemin 86-74.

ToPo oli ensimmäisellä puoliajalla kuskin paikalla, mutta toisella puoliajalla kentällä nähtiin sisuuntunut EBT. Joukkue kuroi helsinkiläisten johdon kiinni ja nousi lopulta voittoon.

spoolaisten voiton arkkitehtinä häärivät tuttuun tapaan Carmen Tyson-Thomas ja Sierra Moore. Tyson-Thomas pussitti 36 pistettä ja keräsi 18 levypalloa. Moorelle kirjattiin 30 pistettä sekä seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Ilmar’I Thomas pussitti ToPo:lle 19 pistettä.

EBT on sarjassa toisena. ToPo puolestaan pitää hallussaan kolmatta sijaa

Tapiolan Honka sai vuoden viimeisessä ottelussa vieraakseen Peli-Karhut. Espoolaisjoukkue pelasi vahvasti ja aiheutti PeKalle kauden toisen tappion. Ottelu päättyi Hongan voittoon 84-75.

Vierasjoukkue oli ottelun alkupuolella joukkueista vahvempi. Toisella puoliajalla espoolaiset löysivät aseet PeKa:n puolustusta vastaan ja nousivat voittoon.

Madelynn Utti hallitsi ottelussa korinalustaa. Hänelle merkittiin 34 pistettä ja 14 levypalloa. Cierra Walker pussitti 26 pistettä. Rashida Timbilla teki kotkalaisille tupla-tuplan 17 pisteellä ja 13 levypallolla.

Honka on sarjassa neljännellä sijalla. Peli-Karhut johtaa sarjaa kahdella pisteellä.

Kouvottaret säi päivän kierroksella vastaansa Catzin, joka metsästää edelleen kauden avausvoittoaan. Kouvottaret otti ottelusta voiton 85-73.

Kotijoukkue otti komennon ensimmäisellä puoliajalla. Catz tasiteli hienosti, mutta ei onnistunut uhkaamaan Kouvottarien johtoasemaa.

Alexandria McDonald teki ottelussa tupla-tuplan 28 pisteellä ja 13 levypallolla. Tierra Hodges sai kasaan 15 pistettä. Raziyah Farrington oli vieraiden ykkönen 22 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla.

Kouvottaret nousi voitollaan kymmeneen pisteeseen.

Forssan Alku emännöi päivän ottelussa HBA-Märskyä. Kotijoukkue nappasi ottelusta sarjapisteet 77-73.

Tasaisen alun jälkeen Alku onnistui kasvattamaan johtonsa seitsemään pisteeseen kolmannella jaksolla. Märsky sai eroa hieman kurottua vielä lopussa, mutta aivan voittoon asti se ei riittänyt.

Sara Rokkanen pussitti kotijoukkueelle 19 pistettä. Jade Vega kirjautti vahvan tilastorivin 12 pisteellä, 12 koriin johtaneella syötöllä ja kahdeksalla levypallolla.  Kati Ollilainen heitti vieraille 20 pistettä.

Alku nousi voitollaan 14 sarjapisteeseen. HBA on kymmenessä pisteessä.