Veera Pirttinen ja Anniina Äijänen johdattivat Bembibren tärkeään voittoon Espanjan liigassa. Awak Kuier oli taas Reyer Venezian kärkinimiä Italiassa.

Veera Pirttinen ja Anniina Äijänen olivat Bembibren ratkaisuhahmoja, kun Bembibre kaatoi Leganesin 69-58 (38-34). Pirttinen heitti 10 pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön. Äijänen komppasi yhdeksän pisteen, kolmen levypallon ja kolmen syötön tilastoilla.
Ottelutilastot

LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol hävisi kärkiottelussa Zamoralle 46-73 (32-42). Kalin kantoi kortensa kekoon neljällä syötöllä ja levypallolla. Tappiosta huolimatta Ferrol johtaa.
Ottelutilastot

Awak Kuier urakoi 33 minuuttia, kun Reyer Venezia voitti San Martino di Luparin 71-63 (38-32). Kuier taisteli kahdeksan pistettä, viisi levypalloa ja neljä syöttöä.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Lucca nappasi kauden toisen voittonsa kaadettuaan Brixian 60-48 (33-20). Tulonen auttoi joukkuettaan kolmella pisteellä, neljällä levypallolla, kahdella syötöllä, riistolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen jäi vaille mahdollisuuksia sarjakärki Rheinland Lionsin käsittelyssä, kun Lions oli vahvempi numeroin 88-49 (41-15). Koskimiehelle kertyi seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja syöttö. Pounds kantoi oman kortensa kekoon kuudella pisteellä, neljällä levypallolla ja riistolla.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Venla Variksen Marburg hävisi kotonaan ALBA Berliinille 65-77 (42-33). Varis sai rivilleen neljä pistettä, levypallon, riiston ja torjunnan.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä.

Belgian liigassa Iiris Vuorinen käväisi kentällä, mutta jäi ilman tehomerkintöjä Lummenin taipuessa Waregemille 79-53 (45-28).
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote