Mikael Jantunen palasi joulun jälkeen vahvasti kentälle, kun hän auttoi Trevison tärkeään voittoon Italian liigassa.

Mikael Jantunen loisti, kun Treviso otti tärkeän voiton kaataessaan Berthona Tortonan 95-90 (47-41). Jantunen sai vastuuta 32 minuuttia ja kiitti siitä 15 pisteellä, yhdeksällä levypallolla, syötöllä ja riistolla. Voitolla Treviso paranteli asemiaan taistelussa sarjapaikasta.
Ottelutilastot

Urheilugaalassa vuoden valmentajaksi ehdolla olevan Tuomas Iisalon Bonn jatkoi voittojen tiellä Bundesliigassa, kun Niners Chemnitz kaatui 80-73 (39-29). Bonn jatkaa sarjan kärkipaikalla.
Ottelutilastot

Voittoa pääsi juhlimaan myös Max Besselink, kun Göttingen kaatoi Löwen Braunschweigin 78-64 (41-32). Besselink jäi ottelussa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni jäi myös ilman pisteitä, kun Merlins Crailsheim taipui Würzburgille 78-87 (31-44). Maxhuni sai tilastoihinsa kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Elias Valtonen heitti neljä pistettä, kun Rostock Seawolves lähti Frankfurtista tyhjin käsin Skylinersin ollessa parempi numeroin 101-83 (42-42). Lähes puoli tuntia urakoinut ja joukkueensa toiseksi suurimmat minuutit kirjauttanut Valtonen tilastoi myös kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg piti Bayern Müncheniä tiukoilla, mutta joutui lopulta taipumaan päätösneljänneksellä 83-87 (51-50).
Ottelutilastot

2.Bundesliigassa Aatu Kivimäen Tigers Tübingen koki kauden kolmannen tappionsa, kun se hävisi Gladiators Trierin vieraana 77-84 (30-32). Kivimäki laittoi tauluun 10 pistettä, kaksi levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Daniel Janssonin valmentama tiikerilauma jatkaa sarjassa kakkospaikalla.
Ottelutilastot

Luukas Vaara jäi ilman tilastomerkintöjä, kun Phoenix Hagen jäi Artland Dragonsin hampaisiin 87-103 (45-63). Hagen on Tigersin perässä kolmantena.
Ottelutilastot

Kreikan liigassa Alexander Madsenin AEK hävisi kärkipään ottelussa PAOK:lle 71-83 (36-39). Madsen kirjautti seitsemän pistettä, neljä levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Craiova hävisi Cluj-Napocalle 65-84 (31-44). Palmi kantoi kortensa kekoon kahdeksalla pisteellä, kahdella levypallolla ja syötöllä. Hopkins komppasi kolmella pisteellä, kahdella levypallolla, syötöllä ja riistolla
Ottelutilastot

Espanjan LEB Orossa Remu Raitanen oli jälleen Albaceten parhaimmistoa 15 pisteen saldolla, mutta Coruna oli vahvempi hakien pisteet 83-61 (38-28)-voitolla.
Ottelutilastot

Murphyn veljekset urakoivat jouluaattona ja -päivänä Japanin B1- ja B2-liigoissa. Alex Murphyn lahjasaalis jäi laihaksi, kun Levanga Hokkaido hävisi molemmat pelinsä Riukiu Golden Kingsille, mutta Erik Murphyn lahjasäkkiin tuli täytettä täysien pisteiden muodossa.

Hokkaido hävisi ensimmäisen pelin Okinawalla 66-80 (35-40) Murphyn saadessa tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa, syötön ja riiston.
Ottelutilastot

Toisessa pelissä Hokkaido joutui taipumaan 70-91 (39-41). Murphy oli joukkueensa ykköshahmo 24 pisteellä ja tilastot karttuivat myös kahdella levypallolla, kahdella syötöllä ja riistolla.
Ottelutilastot

B2-liigan puolella Erik Murphyn Fukushima Firebonds kaatoi kahdesti Bambitious Naran. Otteluparin ensimmäinen osa päättyi Firebondsille 89-68 (40-36) ja Murphy auttoi joukkuettaan 12 pisteen, viiden levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Toinen ottelu oli tiukempi, mutta Firebonds kairasi itselleen 85-77 (42-35)-voiton. Tällä kertaa Murphy kunnostautui levypalloissa kahmien kahdeksan ohiheittoa käsiinsä ja sai rivilleen myös neljä pistettä ja syötön.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden tuli hyvässä iskussa joulun jälkeen, kun Swans kaatoi Itävallan liigan paikallisderbyssä Flyers Welsin 98-87 (57-44).
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote