Awak Kuierin vuosi päättyi hienosti, kun hän heitti kauden ennätyspisteensä 28 Venezian jatkaessa vahvasti Italian Serie A1:ssä. Venla Varis pääsi Saksassa juhlimaan voittoa kärkijoukkueesta vuoden päätteeksi.

Kuier oli joukkueensa ehdoton ykkösnimi heittäen 25 minuutissa 28 pistettä, kun Venezia kaatoi Faenzan vieraskentällä 102-71 (45-37). Kuierin tilastoihin kirjattiin lisäksi viisi levypalloa ja riisto. Venezia on sarjassa kakkosena.
Ottelutilastot

Helmi Tulosen Luccan vuosi päättyi kirvelevään 49-52 (33-30)-tappioon Campobassolle. Tulonen nousi avausviisikkoon pelaten 24 minuuttia ja heitti siinä ajassa kolme pistettä, nappasi kolme levypalloa, antoi yhden syötön ja riisti kertaalleen. Lucca on sarjassa 12.
Ottelutilastot

Sofia Pelander uurasti lähes 30 minuuttia ollen KP Brnon parhaimpia, mutta USK Praha oli Tshekin liigan kärkiottelussa vahvempi voittaen 102-65 (27-55). Pelander auttoi joukkuettaan yhdeksällä pisteellä, viidellä levypallolla ja syötöllä. Pelander on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Anniina Äijäsen ja Veera Pirttisen Bembibre päätti vuotensa kahteen tappioon. Bembibre palasi joulun jälkeen parketille huippuseura Gironaa vastaan ja joutui taipumaan 64-81 (32-44). Äijänen heitti seitsemän pistettä, otti kolme levypalloa, syötön, riiston ja torjunnan. Pirttinen jäi pisteittä, mutta sai yhdet merkinnät levypallo- ja torjunta-tilastoihin.
Ottelutilastot

Vuoden viimeisessä ottelussaan Bembibre sai vastaansa niin ikään sarjan kärkijoukkueisiin lukeutuvan Zaragozan. Bembibre taisteli voitosta aina viimeiselle neljännekselle saakka, mutta Zaragoza vei viimeisen kympin 27-11 ja koko ottelun 81-61 (40-38). Äijänen tilastoi tällä kertaa kolme pistettä ja riiston. Pirttiselle merkittiin kaksi pistettä ja syöttö. Bembibre on sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot

Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin vuosi päättyi tappioon, kun Angels Nördlingen hävisi kotonaan Eisvögel Freiburgille 69-77 (28-30). Koskimiehen 37,5 minuutin taistelu toi kahdeksan pistettä, seitsemän levypalloa, viisi syöttöä ja torjunnan. Pounds kasasi rivilleen kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja kaksi syöttöä. Angels on vuoteen 2023 lähdettäessä sarjassa viidentenä.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Venla Variksen Marburg päätti vuotensa hienoimmalla mahdollisella tavalla, kun sarjajumbona otteluun lähtenyt Marburg kaatoi vieraskentällä sarjakärki Rheinland Lionsin 67-56 (32-30). Varis heitti kolme pistettä, kahmaisi kaksi levypalloa ja antoi yhden syötön. Voitto oli Marburgille kauden toinen ja Lionsille tappio oli kauden toinen.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Lähde: Koripalloliiton tiedote