Awak Kuierin Reyer Venezia jatkaa vahvasti Italian Serie A1:ssä. Myös Espanjassa, Tshekissä ja Saksassa Susiladiesin pelaajat pääsivät juhlimaan voittoja.

Italian liigassa edelliskierroksen tähdistöön valitun Awak Kuierin Reyer Venezia joutui tekemään täyden päivätyön Campobassoa vastaan, mutta selvisi ottelusta voittajana 81-80 (44-46). Kuier oli pirteänä 13 pisteen, kahdeksan levypallon, syötön, riiston ja torjunnan tilastorivillä. Venezia on sarjassa jaetulla kakkospaikalla.

Ottelutilastot

Helmi Tulonen sai yhden levypallon tilastoihinsa, kun Lucca taipui niukasti Creman vieraana 69-74 (32-42). Lucca on sijalla 12.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre palasi voittojen tielle kurittaessaan Teneriffaa numeroin 85-53 (40-25). Pirttinen pussitti kahdeksan pistettä ja täytteli riviään myös kahdella levypallolla, kolmella syötöllä ja riistolla. Äijänen tilastoi kuusi pistettä ja viisi levypalloa. Bembibre taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol pääsi taas voittokantaan voittamalla Club Claretin 76-40 (37-28). Kalin sai tilastoihinsa yhden levypallon.
Ottelutilastot

Tshekin liigassa Sofia Pelander saalisti kahdeksan pistettä ja kuusi levypalloa KP Brnon voittaessa Trutnovin selvästi 73-55 (36-28).
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elina Koskimiehen ja Anissa Poundsin Angels Nördlingen avasi vuotensa 69-54 (35-36)-voitolla Panthers Osnabrückista. Pounds sai rivilleen kahdeksan pistettä, viisi levypalloa kaksi syöttöä ja kaksi riistoa. Koskimies komppasi seitsemällä pisteellä, kolmella levypallolla, syötöllä ja riistolla. Angels on sarjassa kolmantena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Venla Variksen Marburg ei onnistunut yllättämään sarjakärki Hannoveria taipuessaan 61-89 (33-48). Varis sai tilastoihinsa kaksi pistettä, levypallon ja riiston. Marburg on sarjassa viimeisenä.

Marburgin asema sarjassa tukaloitui entisestään, kun sarjan kärjessä vuoteen 2023 lähtenyt Rheinland Lions suljettiin sarjasta pois taloudellisten vaikeuksien vuoksi ja kaikki sen pelatut ottelut mitätöitiin. Marburg voitti edellisottelussaan Lionsin ja näin siltä vietiin tärkeä voitto.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Ruotsissa Lotta Vesiluoman Alvik hävisi kotonaan tylysti Luleålle 52-114 (24-59). Vesiluomalle kirjattiin tilastoriville kuusi pistettä, neljä levypalloa ja riisto.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote