Naisten Korisliigassa pelattiin ensimmäiset ottelut tämän vuoden puolella. Sunnuntain voittajia olivat Peli-Karhut, EBT ja Pyrintö.

Peli-Karhuille vierasvoitto Vimpelistä

Vimpeli sai illan ottelussa vieraakseen sarjaa johtavan kotkalaisjoukkueen. ViVe joutui myös tulemaan toimeen ilman Ninni Salmea, sillä hän siirtyi Saksan Bundesliigaan. Vierasjoukkue vei ottelusta sarjapisteet 83-69.

Tasaisen alun jälkeen vieraat onnistuivat kasvattamaan johtonsa 15 pisteeseen, josta lähdettiin puoliajalle. Tauon jälkeen kotijoukkue ei kyennyt uhkaamaan kotkalaisten johtoa.

Ottelun pistekuningatar oli Roosa Lehtoranta, joka heitti henkilökohtaisen piste-ennätyksensä uusiksi. Hänelle kirjattiin 31 pistettä korkealla heittoprosentilla. Linda-Lotta Lehtoranta säesti siskoaan 18 pisteellä ja yhdeksällä koriin johtaneella syötöllä. Kristina King 21/15 urakoi Vimpelille tupla-tuplan.

Pyrintö piti Catzin aisoissa

Tampereen Pyrintö sai vieraita Lappeenrannasta, kun Catz matkasi Pirkanmaalle. Emännät nappasivat ottelusta voiton 91-65.

Pyrintö oli ottelussa vahvempi heti ylösheitosta lähtien. Joukkue menikin menojaan jo avauspuoliajan aikana.

Tera Reed säkitti ottelussa 19 pistettä. Ella Salminen teki paluun Pyrinnön paitaan ja oli tehokas heti kauden ensimmäisessä ottelussaan. Hänelle kirjattiin tupla-tupla 15 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Raziyah Farrington tilastoi Catzille 21 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

EBT heitti Alun kumoon

Sarjakakkonen EBT matkasi vierasotteluun Forssaan. Espoolaisjoukkue palasi joulutauolta heittokäsi kuumana ja vei sarjapisteet 106-79.

Erityisen tehokasta vieraiden hyökkäyspeli oli toisella ja viimeisellä jaksolla. Ne merkittiin Espoolaisten hyväksi selvällä erolla.

Carmen Tyson-Thomas oli totutun tehokas. Hänelle kirjattiin 33 pistettä ja 12 levypalloa. Sierra Moore heitti 28 pistettä.  Jade Vega pussitti Alulle 16 pistettä.