Joulukuussa 2022 miesten Korisliigan Kuukauden parhaaksi pelaajaksi valittiin Helsinki Seagullsin Jeffrey Carroll ja naisten Korisliigassa Tapiolan Hongan Madelynn Utti.

Kuukauden pelaajan valinta osui syyskaudella 2022 jo toista kertaa peräkkäin Helsinki Seagullsin miehistöön. Joulukuun palkinnon pokkasi laituri Jeffrey Carroll.

Carroll painoi joulukuun töitä huimilla 23,8 pisteen, 7,6 levypalloa ja kolmen koriin johtavan syötön ottelukohtaisilla keskiarvoilla. Pelaajan tehokkuuslukemaksi jäi 29,2, minkä lisäksi myös joukkue voitti kuukauden viidestä ottelustaan neljä.

Seagullsin pelaajisto on ollut alkukauden kunnianosoituksissa vahvasti edustettuna, sillä edellisen kuukauden palkinto myönnettiin joukkuetoveri Zena Edosomwanille.

Naisten liigassa Tapiolan Honka ylsi joulukuussa kolmeen voittoon neljässä ottelussa, ja joukkue on sarjassa parhaillaan kolmantena.

Madelynn Utti oli joulukuussa kovassa vedossa, kun hän kirjautti keskiarvoikseen 23,3 pistettä, 14,8 levypalloa ja 4,3 koriin johtanutta syöttöä. Utin teholukema neljässä ottelussa oli 32.

Naisten Korisliigan marraskuun Vahvimmaksi pelaajaksi valittiin EBT:n Carmen Tyson-Thomas.

Lähde: Koripalloliiton tiedote