Miesten Korisliigassa viedään runkosarjan viimeisiä kierroksia. Tiistaina voiton ottivat KTP, Kobrat ja Honka.

KTP-Basket ajautui vuodenvaihteessa kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen mutta katkaisi kierteen komealla päänahalla kaatamalla sarjakakkonen Helsinki Seagullsin tiukassa väännössä 94–91. KTP on sarjassa nyt viidentenä, mutta tasapisteissä kotkalaisten kanssa on peräti kolme muutakin joukkuetta, joten runkosarjan viimeiset ottelut voivat vielä pudottaa heidät ylemmästä jatkosarjasta.

Ottelun eittämätön tähti oli Kotkan Brandon Sly, joka taiteili tililleen 31 pistettä hyvillä heittoprosenteilla ja jakoi seitsemän koriin johtavaa syöttöä. Seagullsin parasta antia puolestaan tarjosi Jeffrey Carroll, joka tilastoi 19 pistettä, 12 levypalloa ja kuusi syöttöä.

Kobrat selvisi Korihaiden loppukiristä huolimatta voittajina Uudessakaupungissa. Ottelu päättyi vieraiden juhlaan luvuin 74–76. Voittonsa avulla Kobrat on yhä tavoitteluetäisyydellä ylemmän jatkosarjan viimeisiin paikkoihin.

Kobrien paras pistemies ottelussa oli Danny Pippen II 24 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Korihaiden korkein tulos oli Quin Cooperin 15 pistettä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote