NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Utah Jazz rallatteli selkeään kotivoittoon Salt Lake Cityssä vierailleesta Charlotte Hornetsista 102-120 (45-58). Markkanen keräsi 25 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplan.

Tasaisen ensimmäisen neljänneksen jälkeen Jazz veti kymmenen pisteen eron taululle jo ennen puoliaikaa. Hornets kiri kolmannen neljänneksen alussa viiteen pisteeseen, mutta Jazz venytti johdon takaisin kymmeneen kolmannen neljänneksen lopussa.

Päätösneljännes oli selkeästi kotijoukkueen, kun Jazzin johto oli parhaimmillaan jo 27 pistettä.

Jazz heitti 16 kolmosta erinomaisella 40,0 prosentin tarkkuudella (16/40). Hornets taas osui kaaren takaa vain kahdesti 16 yrityksestä (12,5%).

Markkanen oli parketin pistehai 25 pisteen ja 11 levypallon tupla-tuplalla reilun 32 minuutin peliajalla. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 8/14, joista kolmoset 4/8, ja vapaaheittonsa 5/6. Lisäksi suomalainen keräsi kaksi syöttöä, riiston ja torjunnan.

Jazzilta Markkasen lisäksi neljä pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pistelukemille: Jordan Clarkson (18/0), Mike Conley (14/3), Walker Kessler (13/9) ja Collin Sexton (11/2).

Hornetsin pisteistä vastasivat Terry Rozier (23/5), Mason Plumlee (18/8) ja Dennis Smith Jr. (15/3/9 syöttöä).

Jazz on läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla 25 voitolla ja 25 tappiolla. Hornets taas on itäisessä konferenssissa neljästoista 13 voiton ja 35 tappion saldolla.

Utah Jazz

@utahjazz
The Finnisher with another dominating performance!

🎥 𝚆𝚊𝚝𝚌𝚑 𝚒𝚝 𝚊𝚐𝚊𝚒𝚗 🎥

#TakeNote | @zionsbank

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Muissa otteluissa Giannis Antetokoumpo (29/12) palasi räväkästi kentille, kun Milwaukee mätti peräti 150 pistettä Detroitia vastaan. Detroitilta korkeimman pistemäärän heitti Bojan Bogdanovic (33).

Orlando yllätti kotikentällään Bostonin ja Damian Lillard (37/1/12) tehoili Portlandille voiton San Antoniosta. Jalen Green (42) oli Houstonin sankari, kun Rockets kaatoi Minnesotan Anthony Edwardsin (31) ja D’Angelo Russellin (30) tehoilusta huolimatta. DeMar DeRozan (26) juhlisti tuhannetta NBA-otteluaan Chicagon kaataessa Atlantan ja Sacramento otti selvän voiton Memphisistä.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Milwaukee 130-150
Orlando-Boston 113-98
Chicago-Atlanta 111-100
Houston-Minnesota 119-114
Utah-Charlotte 120-102
Portland-San Antonio 147-127
Sacramento-Memphis 133-100