NBA:ssa Utah Jazz hävisi Salt Lake Cityssä vierailleelle Atlanta Hawksille 115-108 (62-50). Vastikään tähdistöotteluun valittu Lauri Markkanen keräsi Jazzille 25 pistettä ja 10 levypalloa.

Jazz sai otteluun kehnon alun, minkä turvin Hawks karkasi ensimmäisellä puoliajalla pahimmillaan 22 pisteen taakse. Utahilaiset kirivät läpi toisen puoliajan ja pääsi vielä kalkkiviivoilla neljän pisteen päähän, muttei sen lähemmäksi.

Hawksin voiton takuumiehet olivat Trae Young (27/4/6 syöttöä) ja De’Andre Hunter (26/4).

Markkanen pelasi 37 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 25 pistettä, 10 levypalloa ja yhden syötön. Pelitilanneheittonsa Markkanen osui 8/19, joista kolmoset 3/11. Vapaaheittonsa hän säkitti 6/7.

Markkasen lisäksi Jazzin pisteistä vastasivat Jordan Clarkson (24/5) ja Mike Conley (20/2/8 syöttöä).

Jazz on nyt läntisen konferenssin kymmenennellä sijalla 27 voitolla ja yhtä monella tappiolla.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
All Star -Lauri oli jälleen joukkueensa paras pistemies viime yön kotiottelussa Atlantaa vastaan. 🔥 Saldona 25 pistettä ja päälle kovat 10 levypalloa! 🏀 #NBAfi #koripallo #koris

ruutu.fi/ohjelmat/nba

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Muissa otteluissa Phoenix haki makoisan vierasvoiton kaataessaan Bostonin ja Philadelphia jyräsi San Antonion yli Joel Embiidin (33/10) ollessa jälleen joukkueensa ykkösnimi. Portland kävi hakemassa pisteet Washingtonin vieraana Anfernee Simonsin (33) ja Damian Lillardin (29) vahvan pelin siivittämänä. Washingtonilta Bradley Beal (34) ja Kristaps Porzingis (32/8) olivat parhaat pistemiehet.

Fred VanVleet (32) ja Gary Trent (29) petasivat Torontolle voiton Houstonista ja voitot kirjattiin myös Detroitille, Indianalle ja Orlandolle.

NBA:n viime yön tulokset:
Detroit-Charlotte 118-112
Indiana-Sacramento 107-104
Washington-Portland 116-124
Boston-Phoenix 94-106
Houston-Toronto 111-117
Minnesota-Orlando 120-127
San Antonio-Philadelphia 125-137