Anissa Pounds lähtee hyvässä heittovireessä tuleviin EM-karsintoihin, kun hän heitti viikonloppuna 27 pistettä Saksan Bundesliigassa. Linda-Lotta Lehtoranta teki viikonloppuna ensiesiintymisensä Kelternin riveissä.

Pounds oli Angels Nördlingenin ykkösnimi, kun joukkueen vahva vire sai jatkoa Lions Mitteldeutscheria vastaan. Elina Koskimies kantoi myös kortensa kekoon heittäessään 13 pistettä Angelsin voittaessa 73-58 (37-28). Pounds nappasi myös neljä levypalloa ja kolme riistoa. Koskimies täydenteli tilastojaan seitsemällä levypallolla ja riistolla. Angels jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Linda-Lotta Lehtoranta teki ensiesiintymisensä Kelternin riveissä tämän kauden osalta, mutta Keltern hävisi kärkijoukkue Hannover Luchselle 57-60 (26-30). Lehtoranta kirjautti pisteen ja syötön.
Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Venla Variksen Marburg hävisi ALBA Berlinin vieraana 64-81 (29-42) Variksen tilastoidessa neljä pistettä ja kaksi levypalloa. Marburg on sarjassa viimeisenä.

Ottelutilastoihin ei ole linkkiä saatavilla.

Italian Serie A1:ssä Awak Kuier huilasi Reyer Venezian voitto-ottelussa Brixiaa vastaan, mutta Helmi Tulonen oli tositoimissa, kun Le Mura Lucca otti tärkeän voiton kaataessaan San Giovanni Valdarnon 82-65 (40-32). Tuloselle merkittiin kolme pistettä ja lisäksi hän sai yhdet merkinnät levypallo-, syöttö-, riisto- ja torjuntatilastoihin.
Ottelutilastot

Annika Holopaisen Araski piti Espanjan Liga Femeninan pudotuspelipaikasta kiinni voittaessaan Leganesin 83-74 (43-39). Holopainen saalisti pisteen ja neljä levypalloa. Araski on sarjassa yhdeksäntenä.
Ottelutilastot

Veera Pirttisen ja Anniina Äijäsen Bembibre taipui kotonaan Avenidalle 49-66 (25-33). Äijänen tilastoi kaksi pistettä ja kolme levypalloa. Pirttiselle tilastoriville kirjattiin levypallo ja syöttö.
Ottelutilastot

LF Challengessa Ferrol jatkaa kärkipaikalla, kun se voitti Celta Vigon kotonaan 73-57 (38-24). Kalin kasasi neljä pistettä, kaksi levypalloa ja riiston.
Ottelutilastot

Susiladies päättää ensi viikolla EM-karsinnat. Se kohtaa torstaina 9.2. Riiassa Ukrainan ja sunnuntaina 12.2. Urhea-halliin saapuu vastustajaksi maailman huippujoukkue Ranska.