Utah Jazz kohtasi toista kertaa peräkkäin San Antonio Spursin, joka oli tällä kertaa parempi loppulukemin 102-94 (50-48) ja sai katkaistua 16 ottelun mittaisen tappioputkensa. Lauri Markkanen tehtaili Jazzille 28 pistettä ja 10 levypalloa.

Aaltoilevassa pelissä Spurs kävi 9 pisteen johdossa toisella neljänneksellä, kun taas Jazz rynni 10 pisteen johtoon kolmannella neljänneksellä. Päätösneljännes oli kuitenkin Spursin, joka vei viimeiset 12 minuuttia 31-21.

Spursin parhaimmistoon kuuluivat Keldon Johnson (25/4), Doug McDermott (19/3) ja Jeremy Sochan (13/6/6 syöttöä).

Markkanen oli kentän pistekärki, kun suomalainen keräsi 28 pisteen, 10 levypallon, yhden levypallon ja riiston arvoisen tupla-tuplan 35 minuutin peliajalla.

Markkasen lisäksi Jazzin etevimpiin lukeutuivat Talen Horton-Tucker (16/3) ja Walker Kessler (10/15).

Jazz on nyt läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla 31 voitolla ja 32 tappiolla.

Muissa yön otteluissa Nikola Jokic (14/11/10) merkkautti uransa sadannen tripla-tuplan, kun Denver voitti Houstonin. Jokicista tuli kautta aikain kuudes pelaaja, joka on yltänyt vähintään sataan tripla-tuplaan. Jokicin ohella Denverin tahtipuikkoa heilutti Jamal Murray (32).

Milwaukee kuittasi Giannis Antetokounmpon (33/15) johdolla jo 15. peräkkäisen voittonsa kaataessaan Brooklynin. Ilman LeBron Jamesia pelannut Lakers joutui puolestaan tunnustamaan Memphisin paremmakseen, kun Ja Morant (39/10/10) pisti parasta pöytään.

Luka Doncicin (39/8) pistetehtailu ei riittänyt tuomaan Dallasille voittoa Indianasta Tyrese Haliburtonin (32) toimiessa joukkueensa johtotähtenä. Golden State nousi 23 pisteen takaa 19 pisteen voittoon Portlandista Jordan Poolen (29) ollessa voittajien ykkösnimi.

Bradley Beal (37) liekitti Washingtonin voittoon Atlantasta ja voittoihin ylsivät myös Toronto, Minnesota ja Sacramento.

NBA:n viime yön tulokset:
Atlanta-Washington 116-119
Brooklyn-Milwaukee 104-118
Toronto-Chicago 104-98
Memphis-Lakers 121-109
Houston-Denver 112-133
Oklahoma City-Sacramento 117-123
Dallas-Indiana 122-124