NBA:ssa Utah Jazz nappasi toisen peräkkäisen voiton vieraskiertueeltaan, kun Jazz voitti Charlotte Hornetsin 119-111 (58-49). Lauri Markkanen keräsi 13 pisteen ja 13 levypallon tupla-tuplan.

Jazz johti ottelua alusta loppuun ja kolmannella neljänneksellä utahilaisten johto venyi parhaimmillaan jo 23 pisteeseen. Hornets sai päätösneljänneksellä aikaan loppukirin, jolla ero kaventui hetkittäin alle kymmeneen pisteeseen, mutta sen lähemmäksi kotijoukkue ei päässyt.

Utahilta erityisen kovassa vedossa oli Talen Horton-Tucker, joka tehtaili 37 pistettä, 8 levypalloa ja 10 syöttöä.

Markkanen pelasi vähän alle 36 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 13 pistettä, 13 levypalloa ja kolme syöttöä. Markkasen heitto takkusi, kun hän osui 22 pelitilanneheitosta kolmesti. Vapaaheitot taas suomalainen säkitti puhtaasti 6/6.

Hornetsin pistemiehet olivat Kelly Oubre Jr. (24/5) ja Terry Rozier (22/6/8 syöttöä).

Jazzin vieraskiertue jatkuu maanantain ja tiistain välisenä yönä Miamissa, jossa vastaan tulee Heat.

Muissa otteluissa Stephen Curry heitti 36 pistettä joista 20 viimeisen seitsemän minuutin aikana, kun hän johdatti Golden Staten voittoon Milwaukeesta. Sacramento onnistui laajalla rintamalla, kun seitsemän sen pelaajaa ylsi kaksinumeroisiin Kingsin voittaessa Phoenixin.

Dallas pelasi ilman Luka Doncicia ja Kyrie Irvingiä ja taipui lopulta Memphisille. Jayson Tatum (34/15) oli Bostonin ykkösnimi Atlanta-voitossa ja Chicago otti ison voiton Zach LaVinen (36/8) ja DeMar DeRozanin (27/7) ollessa joukkueensa ykköstähdet.

Jimmy Butlerin 38 pistettä ei riittänyt kantamaan Miamia voittoon, kun Orlando oli jatkoajalla vahvempi. Oklahoma City otti tärkeän voiton Shai Gilgeous-Alexanderin (35) liekittäessä joukkueensa voittoon New Orleansista. Kawhi Leonardin (38) huippuvireen siivittämänä Clippers jatkaa vahvaa virettään kaataessaan New Yorkin.

NBA:n viime yön tulokset:
Clippers-New York 106-95
Charlotte-Utah 111-119
Detroit-Indiana 115-121
Orlando-Miami 126-114 ja.
Atlanta-Boston 125-134
Houston-Chicago 111-119
Memphis-Dallas 112-108