Tuomas Iisalon valmentama Bonn varmisti Mestarien liigan jatkolohkon voiton. Alexander Madsenin AEK sen sijaan varmisti paikan puolivälierissä.

Bonn otti Mestarien liigassa kymmenennen peräkkäisen voittonsa, kun se voitti viime vuoden finalisti Manresan kotonaan 85-75 (48-40). Samalla Bonn kasvatti kaikki ottelu huomioon ottaen voittoputkensa jo 12 ottelun mittaiseksi.

– Teemme ensin perusasiat puolustuksessa tosi hyvin ja se johtaa sitten hyökkäykseen. On ollut iltoja, jolloin olisimme voineet ratkaista ottelun aiemmin, mutta saimme stopit silloin kuin tarvitsimme. Se on hyvän joukkueen merkki, Iisalo pohdiskeli ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.
Ottelutilastot

AEK sinetöi paikan kahdeksan parhaan joukossa ottamalla kotonaan 92-78 (45-46)-voiton Galatasaraysta. Madsen jäi ottelussa ilman tilastomerkintöjä. AEK:lla on nyt neljä voittoa ja yksi tappio. Se ratkaisee lohkovoiton ensi viikolla Malagaa vastaan.
Ottelutilastot

Jatkopaikkansa jo varmistanut Teneriffa koki ensimmäisen tappionsa jatkolohkossa, kun Murcia oli kotonaan vahvempi numeroin 82-67 (49-32). Salin saalisti kolme pistettä ja kolme levypalloa. Tappiosta huolimatta Teneriffa varmisti lohkovoiton, sillä keskinäisessä vertailussa se on Murciaa edellä.
Ottelutilastot

Romaniassa Topias Palmi lämmitti nailonia, kun hän upotti 27 pistettä Craiovan voittaessa Dinamo Bukarestin 94-69 (40-29). Palmi koristeli tilastojaan myös kolmella levypallolla ja kahdella syötöllä. Shawn Hopkins heitti 10 pistettä. Craiova on sarjassa viidentenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote