ViVe nappasi paikan välieriin, kun joukkue haki voiton Espoosta 79-76. Joukkue vei ottelusarjan 2-1.

Vimpeli oli joukkueista paremmalla jalalla liikkeellä kahden ensimmäisen jakson aikana. Se sai toteutettua pelisuunnitelmaansa paremmin ja pääsi puoliajalle johdossa 44-33.

EBT heräsi kolmannella jaksolla ja tiivisti puolustustaan. Puolustuksen onnistumiset näkyivät myös hyökkäyspäässä ja joukkue lähti päätösjaksolle pisteen johdossa.

Päätösjaksolla edettiin piste pisteestä aina viimeiselle minuutille asti. Kristina King ja Anni Kujala nostivat vieraat kolmen pisteen johtoon päätösminuutilla ja kun kotijoukkueen kolmoset kolisivat rautoihin, pääsi ViVe juhlimaan jatkopaikkaa.

Anni Kujala oli vieraiden pistekärki 19 pisteellä. Tuulia Anttonen toi penkiltä korintekovoimaa ja kasasi 18 pistettä. Sierra Mooren tripla-tupla 11/11/10 koriin johtanutta syöttöä ei riittänyt vieraille.

Vimpeli saa välierissä vastaansa ToPo:n. Sarja alkaa Helsingissä lauantaina 1.4. klo 17:00. Toisessa välieräsarjassa kohtaavat PeKa sekä FoA. Se alkaa Kotkassa perjantaina 31.3.