Naisten Korisliigassa FoA:n ja PeKan välinen välieräsarja jatkui. Kotijoukkue tuli otteluun sisuuntuneena ja otti tärkeän voiton 84-73. Sarja on tilanteessa 1-1.

Ensimmäinen jakso oli vielä tasainen. Kotijoukkue kuitenkin otti pelin hallintaansa vielä ennen puoliaikaa. Se sai vieraiden hyökkäyksen tyrehdytettyä. Sen omat heitot puolestaan löysivät tiensä kohteeseen ja puoliajalla kotijohto oli 20 pistettä.

PeKa ei hevillä luovuttanut ja kiri eroa kiinni Natalie Kleemann-Dayn johdolla. Seitsemää pistettä lähemmäs se ei kuitenkaan päässyt ja ottelusarja tasoittui.

Jade Vega oli kotijoukkueen pistekuningatar 20 pisteellä. Lisäksi hänelle kirjattiin kuusi koriin johtanutta syöttöä sekä kahdeksan pallonriistoa. Breon Gunnels pussitti 18 pistettä. Kleemann-Day teki tupla-tuplan 24 pisteellä ja 13 levypallolla.