PeKa eteni jälleen Naisten Korisliigan finaaleihin ja tavoittelee viidettä peräkkäistä mestaruutta. Se haki FoA:sta vierasvoiton 95-67 ja vei välieräsarjan 3-1.

Kotkalaiset ottivat komennon heti ensimmäisellä jaksolla, kun joukkueen puolustus piti FoA:n hyökkäyksen aisoissa. Vaikka kenttätapahtumat tasoittuvatkin toisella jaksolla, ei kotijoukkue saanut vieraiden hyökkäyspeliä aisoihin ja puoliajalla vierasjohto oli 13 pistettä.

PeKa piti koko ottelun ajan kotijoukkueen amerikkalaiskolmikon kurissa ja kolmannen jakson päättyessä joukkue johti ottelua 75-46. Viimeinen jakso pelattiin tasaisissa merkeissä ja vieraat pääsivät juhlimaan finaalipaikkaa.

Peli-Karhuista kuusi pelaajaa ylsi kaksinumeroiseen pistesaaliiseen. Natalie Kleemann-Day oli jälleen erinomaisessa vireessä. Hänelle kirjattiin tupla-tupla 25 pisteellä ja 13 levypallolla. Donica Cosby heitti 15 pistettä ja jakoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Silja Viita oli alun ykkönen 19 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla.

PeKa odottaa vastustajaa toisesta välieräsarjasta, joka on katkolla maanantaina ToPo:n hyväksi. Forssalaisten kausi jatkuu vielä pronssiottelussa.