NBA:n Play-In -turnaus käynnistyi viime yönä ja paikkansa pudotuspeleissä ansaitsivat Lakers ja Atlanta.

Lakers joutui tekemään täyden päivätyön Minnesotaa vastaan, kun se oli ottelussa pitkään sillassa ja takaa-ajajana. Se pystyi kuitenkin nousemaan varsinaisen peliajan loppuhetkillä kolmen pisteen johtoon Dennis Schröderin kolmen pisteen heitolla. Mike Conleya kuitenkin rikottiin seuraavassa heittotilanteessa vain kymmenys ennen loppua ja hän toi vapaaheittoviivalta Minnesotan tasoihin.

Jatkoajalla Lakers oli kuitenkin vahvempi ja sinetöi paikkansa jatkossa. LeBron James (30/10) oli ottelun pistekunkku.

Lakers kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella Memphisin. Minnesotalla on vielä yksi oljenkorsi, kun se kohtaa häviäjän ottelusta New Orleans-Oklahoma City.

Atlanta puolestaan haki Miamista selvähkön 116-105-voiton Trae Youngin (25/8/7) siivittämänä ja nappasi itäisestä konferenssista seitsemännen sijan. Se saa pudotuspelien avauskierroksella vastaansa Boston Celticsin. Miami sen sijaan kohtaa Toronto-Chicago-ottelun häviäjän.

NBA:n viime yön tulokset:
Miami-Atlanta 105-116
Lakers-Minnesota 108-102