Golden State otti ison voiton kaataessaan kotikentällään Sacramenton jännittävien vaiheiden jälkeen.

Stephen Curry (32) oli jälleen Golden Staten johtohahmo, mutta hän oli hassata ottelu lopussa. Golden State oli matkalla voittoon, kun se johti peliä viidellä pisteellä 42 sekuntia ennen loppua. Curry yritti ottaa aikalisää, mutta Golden State oli käyttänyt kaikki aikalisänsä ja Sacramento pääsi kaventamaan vapaaheittoviivalta. Sen jälkeen De’Aaron Fox toi kolmosellaan Kingsin jo pisteen päähän 28 sekuntia ennen loppua. Sen jälkeen Curry otti hätäisen kakkosen, joka meni ohi ja Sacramento pääsi aikalisän jälkeen hakemaan vielä ratkaisua. Harrison Barnesin yritys meni kuitenkin ohi ja Golden State pääsi juhlimaan voittoa.

Knicks sysäsi Clevelandin kuilun partaalle otettuaan kolmannen voittonsa Jalen Brunsonin (29) ja RJ Barrettin (26) siivittämänä. Samaten Boston otti kolmannen voittonsa Atlantasta, kun Jayson Tatum (31) ja Jaylen Brown (31) olivat tehovireessä. Trae Young (35/3/15) kannatteli Atlantaa.

Minnesota pysyi vielä pelissä mukana, kun onnistui nappaamaan avausvoittonsa Denveristä Nikola Jokicin (43/11) hirmupelistä huolimatta. Minnesotan ykkösnimeksi nousi Anthony Edwards (34).

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
New York-Cleveland 102-93 (3-1)
Golden State-Sacramento 126-125 (2-2)
Atlanta-Boston 121-129 (1-3)
Minnesota-Denver 114-108 (1-3)