NBA:n pudotuspeleissä viritellään isoja yllätyksiä, kun runkosarjan ykkösjoukkue Milwaukee ja läntisen konferenssin kakkonen Memphis ovat lähellä putoamista jatkosta.

Milwaukee sai ykköstähtensä Giannis Antetokounmpon takaisin tositoimiin, mutta sekään ei riittänyt, kun Miamin Jimmy Butler pisti pöytään yhden kaikkien aikojen esityksen pudotuspeleissä takomalla lähes 68 prosentin heittotarkkuudella 56 pistettä. Milwaukeen parhaat olivat Brook Lopez (36/11) sekä Antetokounmpo (26/10/13). Viimeisenä pudotuspeleihin päässyt Miami on nyt voiton päässä jatkopaikasta.

LeBron James löysi pudotuspelivaihteen, kun hän tasoitti vain 0,8 sekuntia ennen loppua pakottaen ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla Lakers puristi voiton ja nappasi samalla kolmannen voittonsa otteluparissa.

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Miami-Milwaukee 119-114 (3-1)
Lakers-Memphis 117-111 ja. (3-1)