Los Angeles Lakers ja Miami Heat ovat enää voiton päässä jatkopaikoista NBA:n pudotuspelien toisella kierroksella.

Lakers ja Golden State kävivät jännittävän kamppailun voitosta, jossa yllätyssankariksi nousi Lakersin Lonnie Walker. Walker heitti päätösneljänneksellä 15 pistettä, joista kuusi ottelun ratkaisuhetkillä ja kirsikkana kakussa hän naulasi ratkaisevat vapaaheitot sisään 15 sekuntia ennen loppua. Sitä edelsi ja seurasi useampi Golden Staten heikosti pelattu tilanne.

Walker heitti ottelussa 15 pistettä ja hänen lisäkseen LeBron James (27/9) ja Anthony Davis (23/15). Golden Staten ykkönen oli itselleen harvinaisen tripla-tuplan kirjauttanut Stephen Curry (31/10/14).

Kahdeksanneksi rankattu Miami virittelee myös yllätystä, kun se kaatoi kolmannen kerran New Yorkin voitettuaan 109-101. Jimmy Butler (27/6/10) toimi jälleen Miamin liekinheittimenä ja New Yorkin parhaista pisteistä vastasi Jalen Brunson (32/4/11).

NBA:n viime yön tulokset (otteluvoitot):
Miami-New York 109-101 (3-1)
Lakers-Golden State 104-101 (3-1)