Euroliigan kausi huipentui viikonloppuna Kaunasissa pelattuun Final Four -lopputurnaukseen. Voiton vei Real Madrid.

Final Fouriin olivat selvinneet Monaco, Barcelona, Olympiakos sekä Real Madrid. Välieristä finaaliin selvisivät Olympiakos ja Real Madrid. Olympiakos kaatoi omassa välierässään Monacon 76-62 ja Real Madrid kukisti Barcelonan 78-66.

Finaalissa voittajaksi nousi Real Madrid, joka jännittävien vaiheiden jälkeen voitti 79-78. Ottelun ratkaisijaksi nousi Sergio Llull, joka upotti voittoheiton sisään vain muutama sekunti ennen loppua. Onnistunut heitto oli Llullin ainoa onnistunut kahden pisteen heitto koko Final Fourissa.

Turkish Airlines EuroLeague

@EuroLeague
A Championship Winning shot from @23Llull!

Unbelievable!

#7DAYSMagicMoment

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Final Fourin MVP:nä palkittiin Real Madridin Walter Tavarez.

Pronssiottelussa Monaco kaatoi Barcelonan 78-66.