WNBA:ssa Awak Kuierin edustama Dallas Wings voitti vieraissa Seattle Stormin 95-91 (52-41). Kuier sai peliaikaa noin kuusi minuuttia, joiden aikana hän keräsi yhden levypallon.

Wings onnistui nappaamaan johtoaseman jo avausneljänneksellä, eikä enää luovuttanut sitä. Storm kiri vaarallisesti kahden pisteen päähän minuutti ennen loppusummeria, mutta Wings sai puolustuksensa kautta pidettyä kirin kurissa.

Dallasin ykkönen oli Arike Ogunbowale, jonka saldo oli 26 pistettä, neljä levypalloa ja kuusi syöttöä. Pistetaakkaa kantoivat myös Satou Sabally (17/10/5 syöttöä), Crystal Dangerfield (17/4) ja Natasha Howard (16/9/5 riistoa).

Kuier sai peliaikaa 5 minuuttia ja 38 sekuntia. Kuir jäi pisteittä, mutta tilastoi yhden levypallon.

Stormin kärkinimiä olivat Jewell (30/2) ja Kia Nurse (20/3).

Wings on nyt pelannut tällä kaudella kaksi ottelua, joista molemmat ovat olleet voittoja.