Sasu Salinin ja Teneriffan kausi päättyi puolivälierävaiheeseen Espanjan liigassa. Saksassa Tuomas Iisalon valmentama Bonn eteni vakuuttavasti Bundesliigan finaaliin ja Daniel Janssonin sekä Aatu Kivimäen Tigers Tübingen taipui ProA:n finaalisarjassa.

Teneriffa oli hävinnyt ensimmäisen ottelun Malagaa vastaan kotikentällään ja aloitti toisen kohtaamisen hyvin voittamalla avausneljänneksen 22-13. Sen jälkeen kotijoukkue otti kuitenkin pelin hallintaansa voittaen lopulta selvästi 97-74 (50-36) ja viemällä otteluparin suoraan 2-0. Salin oli joukkueensa paras pistemies 13 pisteen noteerauksella ja tilastoihin kertyi myös yksi syöttö.
Ottelutilastot

Bonn eteni Bundesliigan finaaliin raivatessaan Ludwigsburgin tieltään suoraan 3-0. Bonn voitti toisen ottelun kotonaan 94-65 (44-36).
Ottelutilastot

Bonn ei jättänyt mitään sattuman varaan, vaan kuittasi myös kolmannen pelin nimiinsä varmistaessaan finaalipaikan 82-73 (36-35)-voitolla. Bonn eteni näin finaaleihin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009.

Finaalissa Bonn saa vastaansa pudotuspelien yllätysjoukkue Ulmin, joka kaatoi matkalla Euroliiga-joukkueet ALBA Berliinin sekä Bayern Münchenin. Finaalisarja starttaa perjantaina.
Ottelutilastot

Sarjaporrasta alempana Janssonin valmentama ja Kivimäen edustama Tigers Tübingen päätti kautensa kaksiosaisessa finaalisarjassa Vechtaa vastaan. Tübingenissä pelattu ensimmäinen osaottelu päättyi 78-78 (54-43)-tasapeliin Kivimäen tilastoidessa kahdeksan pistettä, levypallon, kuusi syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Toisessa osaottelussa Vechta oli vahvempi 73-66 (37-31) ja vei mestaruuden näin yhteispistein 151-144. Kivimäki tilastoi kuusi pistettä ja syötön.

ProA:sta kaksi parasta joukkuetta nousevat ensi kaudeksi Bundesliigaan, ja näin ollen finaalitappiosta huolimatta Tigers nähdään ensi kaudella Bundesliigassa.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote