Boston, Memphis ja Washington tekivät ison vaihtokaupan, kun Kristaps Porzingis, Marcus Smart ja Tyus Jones vaihtoivat seuraa.

Porzingis siirtyy Washingtonista Bostoniin ja Marcus Smart matkaa Bostonista Memphisiin. Washington saa puolestaan Jonesin Memphisistä sekä Danilo Gallinarin ja Mike Muscalan Bostonista. Boston saa lisäksi kaksi varausvuoroa ja Washington yhden.

Porzingis tilastoi viime kaudella Washingtonissa keskiarvoikseen 23,2 pistettä, 8,4 levypalloa, 2,7 syöttöä ja 1,5 torjuntaa.

Smart on pelannut koko yhdeksän vuoden uransa Bostonissa ja on voittanut muun muassa vuonna 2022 NBA:n parhaan puolustajan palkinnon sekä valittu kolmasti puolustuksen ykköstähdistöön. Viime kaudella hän tilastoi keskiarvoikseen 11,5 pistettä ja 6,3 syöttöä.

Jones puolestaan sai viime kaudella keskiarvoikseen 10,3 pistettä ja 5,2 syöttöä. Gallinari oli puolestaan loukkaantumisen takia sivussa koko viime kauden. Edellisellä terveellä kaudellaan Atlantassa hän tilastoi keskiarvoikseen 11,7 pistettä, 4,7 levypalloa ja 1,5 syöttöä.