NBA:n siirtoikkuna pyörähti käyntiin heinäkuun alussa ja siirtoikkunan avauspäivät ovat olleet melkoista sopimusten ilotulitusta. Koostimme yhteen suurimmat sopimukset.

Sacramento Kingsin Domantas Sabonis on tehnyt uuden jatkosopimuksen seuran kanssa. Sabonis teki Sacramenton kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 195 miljoonaa dollaria. Kun mukaan lasketaan hänen vanhan sopimuksensa viimeinen vuosi, niin liettualaisjätti tienaa viideltä seuraavalta kaudelta 217 miljoonaa dollaria.

Anthony Edwards jatkaa Minnesotan riveissä, kun hänen tulokassopimustaan jatkettiin. Edwardsin tilipäivä käsittää viisi seuraavaa vuotta ja on yhteisarvontaan 207 miljoonaa.

Charlotten LaMelo Ball teki niin ikään tulokkaan maksimisopimuksen ja tienaa seuraavalta viideltä vuodelta 207 miljoonaa. Saman sopimuksen tekivät myös Indianan Tyrese Haliburton sekä Memphisin Desmond Bane.

Portland Trail Blazers maksoi Jerami Grantin viiden vuoden jatkosta yhteensä 160 miljoonaa. Yksi siirtomarkkinoiden isoista kaloista, Kyrie Irving, pisti nimensä Dallasin tarjoamaan sopimuspaperiin, jonka arvo kolmelta vuodelta on 126 miljoonaa. Sopimuksen viimeinen kausi on Irvingin pelaajaoptio.

Milwaukeen Khris Middleton sai eteensä kolmen vuoden ja 102 miljoonan dollarin sopimuksen ja Brooklynin Cam Johnson tienaa seuraavan neljän vuoden aikana 108 miljoonaa.

Washington kiinnitti Kyle Kuzman neljällä vuodella ja 102 miljoonalla. Draymond Green lähti kokeilemaan vapaita markkinoita, mutta päätyi lopulta tekemään Golden Staten kanssa neljän vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksen arvo on 100 miljoonaa.

Toronton Jakob Pöltl jatkaa seurassa neljä vuotta ja saa vaivanpalkakseen 80 miljoonaa. Cleveland hankki Max Strusin riveihinsä neljän vuoden sopimuksella ja 63 miljoonan hinnalla.

Celtics hankki Kristpas Porzingisin riveihinsä ja sorvasi hänen kanssaan uuden kahden vuoden sopimuksen, joka on arvoltaan 30 miljoonaa vuodessa, eli yhteensä 60 miljoonaa.

Chicagon Nikola Vucevic puolestaan teki kolmen vuoden jatkon yhteisarvoltaan 60 miljoonaa.

Houston nappasi Fred VanVleetin ja maksaa hänelle kolmesta vuodesta 130 miljoonaa. Austin Reavesin vahvat esitykset Lakersissa palkittiin neljän vuoden ja 56 miljoonan dollarin sopimuksella.

Bruce Brown jätti mestari Denverin ja vaihtoi Indiana Pacersiin kahden vuoden ja 45 miljoonan dollarin hinnalla.

Russell Westbrook joutui pudottamaan palkkaansa reilusti, kun hän solmi Clippersin kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Westbrook saa uudella kontrahdilla ”vain” neljä miljoonaa kaudesta, kun aiemmalla sopimuksellaan hän tienasi kymmenkertaisen määrän kaudessa.