Susijengi koki kolmannen tappionsa koripallon MM-kisoissa, kun se hävisi Saksalle selvästi 76-101. Päävalmentaja Lassi Tuovi myönsi, että joukkueen vaikeat hetket venyvät liian pitkiksi.

Suomen ensimmäiset 15 minuuttia olivat rohkaisevia ja Susijengi pystyi haastamaan Saksan. Kolmannella neljänneksellä Saksan onnistumiset kuitenkin lannistivat Susijengin ja vastustaja karkasi.

– Taas kerran pelissämme oli paljon hyviä asioita, aina alun aggressiivisuudesta lähtien. Me pystymme parhaimmillamme pelaamaan hyvää koripalloa Saksan ja Australian tasoisia joukkueita vastaan, mutta MM-kisatasolla se ei riitä voitosta pelaamiseen, Tuovi analysoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Suomella on ollut joka ottelussa hetkensä, mutta ehjää 40-minuuttista joukkue ei ole saanut aikaiseksi. Suomi ei ole pystynyt nousemaan heikoista hetkistä ja menettänyt samalla otteen ottelusta.

– Saksa rankaisi toisella jaksolla hyökkäyslevypalloista ja aiheutti meille ison määrän pallonmenetyksiä kolmannella jaksolla. Taas kävi niin, että kun tuli synkkä hetki, emme saaneet kurssia käännettyä ollenkaan. Tämä on ehdottomasti haaste, joka meidän on tiedostettava.

Lähde: Koripalloliiton tiedote