Susijengin esitykset koripallon MM-kisoissa ovat olleet pettymys. Muutamaa välähdystä lukuun ottamatta joukkueen esiintyminen on ollut vaisua.

Suomi pysyi Saksan kyydissä ensimmäisen puoliajan, mutta tauolla Saksa teki peliinsä tarvittavat muutokset ja meni sen jälkeen menojaan.

– Kokenut joukkue pystyy tekemään tuollaisen muutoksen puoliajalla, mainiot minuutit Susijengin pelinrakentajana pelannut Ilari Seppälä (12/2) kommentoi Koripalloliiton tiedotteessa.

Susijengin yleisilmeestä on puuttunut viimeinen terävyys kentän molemmissa päissä. Seppälän mukaan joukkue on yhdessä vielä varsin kokematon.

– Vaikea sanoa vaan yhtä ainutta asiaa, joka tuossa mätti. Meiltä puuttuu rutiinia yhtenäisestä pelaamisesta, eikä se muutu yhdessä yössä. Täytyy saada lisää pelejä ja lisää yhteistä kokemusta alle, Seppälä jatkoi.

Olivier Nkamhoua myöntää, ettei joukkueen sisälläkään olla tilanteeseen tyytyväisiä.

– Koko joukkuetta ärsyttää, mutta on meidän tehtävä joukkueena osata kääntää se ärsytys kasvuksi ja määrätietoiseksi tekemiseksi, Nkamhoua uhkui.

Nkamhoua oli kuitenkin optimistinen, että ongelmat saadaan alempaan jatkosarjaan selätettyä.

– Emme ole joukkueena löytäneet toisiamme vielä ja tässä vaiheessa tärkeää on pysyä yhdessä. Tämä on meidän yhteinen haasteemme. Meillä on kaksi peliä tässä turnauksessa pelaamatta ja jokainen jätkä tässä joukkueessa tahtoo avata voittotilin.

Lähde: Koripalloliiton tiedote