Korihait juhli Uudessakaupungissa komeaa 86–81-kotivoittoa heti kautensa alkajaisiksi.

Bojan Sarcevic kertoi Korisliigan ennakkohaastattelussa kovista tavoitteista, joita Korihaissa asetettiin uuteen kauteen, ja näiden lupausten lunastaminen aloitettiin toden teolla heti kotiavauksessa. Korihait saalisti 86–81-voiton viime kauden toisesta finalistista Kauhajoesta pelinjohtaja Sarcevicin heiluttaessa tahtipuikkoa 21 pisteen, viiden koriin johtavan syötön ja peräti kuuden riiston arvoisesti.

Kauhajoki avasi ottelun isäntiä vahvemmin muiden muassa Topias Palmin ja Malik Ellisonin vahvoilla esityksillä. Palmi keräsi ottelussa komeat 18 pistettä, vaikka osuikin kaukoheittojaan epätasaisesti, ja Ellison säesti 19 pisteellä ja 12 levypallolla. Puoliaikatauolle mentiin tilanteessa 41–43 vieraiden hyväksi, mutta pian kolmannella jaksolla ottelu kääntyi Korihaiden hallintaan. Kamppailu oli kalkkiviivoille asti niin kiihkeää, että päätösneljänneksellä Kauhajoen kokoonpanosta peräti kolme eri pelaajaa joutui poistumaan kentältä viiden virheen saattelemina.

Ottelutulos jäi väistämättäkin historiankirjoihin, sillä sen myötä Korihait katkaisi peräti 11 vuotta ja 29 ottelua kestäneen tappioputken Kauhajokea vastaan.