Viime kesänä NBA:n varaustilaisuudessa ensimmäisenä varattu Victor Wembanyama osoitti potentiaalinsa ensimmäisessä harjoitusottelussaan.

Ranskalaispelaaja pussitti hyvillä prosenteilla reilussa 19 minuutissa 20 pistettä. Lisäksi hän tilastoi viisi levypalloa, kaksi riistoa ja torjunnan. San Antonio kuitenkin hävisi Oklahoma Citylle 121-122.

Oklahoma Cityn hahmoksi nousi niin ikään tulokaskauteensa valmistautuva Chet Holmgren. Holmgren joutui jättämään viime kauden kokonaan välistä loukkaantumisen takia, mutta on nyt pelikunnossa ja tilastoi komeasti 16 minuutissa 21 pistettä ja yhdeksän levypalloa.

LeBron James pelasi ensimmäisen harjoituspelinsä ja Lakers otti 129-126-voiton Brooklynistä. Lakersin parhaaksi pistemieheksi nousi Rui Hachimura, joka heitti 19 pistettä. Brooklynin ykkönen oli 26 pistettä nakuttanut Cam Thomas.

New York Knicks kaatoi Immanuel Quicklyn (21) johdolla Bostonin 114-107. Bostonilta 20 pisteen rajapyykin rikkoivat Payton Pritchard (21) ja Dalano Banton (20).

NBA:n viime yön harjoitusotteluiden tulokset:
Knicks-Boston 114-107
Oklahoma City-San Antonio 122-121
Lakers-Brooklyn 129-126