NBA:ssa Lauri Markkanen ja Utah Jazz hävisivät tiukkojen vaiheiden jälkeen kotikentällään Orlando Magicille 115-113 (66-58). Markkanen upotti 22 pistettä ja repi 7 levypalloa.

Jazz joutui toisella puoliajalla takaa-ajajan asemaan, kunnes 20 sekuntia ennen loppusummeria Markkasen kolmonen poiki utahilaisille pisteen johdon 112-113. Liekeissä läpi pelin ollut Paolo Banchero kuitenkin vei lay-upillaan Magicin takaisin johtoon toisessa päässä ja vierasjoukkue viimeisteli pelin heittäen kahdesta vapaaheitosta yhden sisään.

Utah sai otteluun terävän alun, mutta puoliaikaan mennessä Magic nousi johtoasemaan. Utah sai kirittyä kolmannella neljänneksellä eron pisteeseen, muttei päässyt ohitse.

Magicin sankari oli Banchero, joka viimeisteli 30 pistettä, 9 levypalloa ja viisi syöttöä. Vireessä oli myös Franz Wagner (21/4/5 syöttöä).

Markkanen oli joukkueensa pistekärki 22 pisteellä vähän yli 33 minuutin peliajalla. Pisteidensä kylkeen suomalainen saalisti 7 levypalloa, yhden syötön ja kaksi riistoa.

Jazzin muut pistemiehet olivat Jordan Clarkson (21/6/6) ja John Collins (20/10).

Jazz on nyt pelannut kuusi ottelua, joista joukkue on voittanut kaksi.

NBA:n tähtitulokas Victor Wembanyama säväytti viime yönä, kun ranskalaistulokas täräytti 38 pistettä ja 10 levypalloa, kun San Antonio kaatoi Phoenixin. Phoenixilta parhaaseen ylsivät Devin Booker (31/9/13) sekä Kevin Durant (28).

CJ McCollum (33) ja Jonas Valanciunas (23/13) siivittivät New Orleansin voittoon Detroitista ja Philadelphia oli Joel Embiidin (28/13) johdolla liian kova pala Torontolle.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Toronto 114-99
New Orleans-Detroit 125-116
Utah-Orlando 113-115
Phoenix-San Antonio 121-132

Lähde: Koripalloliiton verkkosivut