Mestarien liigassa nähtiin suomalaiskohtaaminen, kun Sasu Salin toivotti Alexander Madsenin tervetulleeksi Teneriffan aurinkosaarelle. Salin pääsi ottelun jälkeen paukuttelemaan henkseleitään voiton kunniaksi.

Madsenin VEF Riika pysyi Teneriffan mukana ensimmäisen puoliajan, mutta sen jälkeen kotijoukkue karkasi ja nappasi samalla 76-55 (35-36)-voiton. Salin täytteli tilastoriviään tasaisesti kolmella pisteellä, kolmella levypallolla ja neljällä syötöllä. Madsen puolestaan heitti yhdeksän pistettä, otti kolme levypalloa ja antoi yhden syötön.

Mestarien liigasta ensimmäinen kierros on takana ja Teneriffalla on kaksi voittoa ja yksi tappio. VEF on hävinnyt kaikki ottelunsa.
Ottelutilastot

EuroCupissa Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball jatkaa lohkossaan puhtaalla pelillä. Tällä kertaa kaatui kotikentällä Hapoel Tel Aviv 114-87 (54-39). Mikael Jantunen teki varmaa työtä seitsemän pisteen, viiden levypallon, kolmen syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Severi Kaukiaisen Levice Patrioti hävisi kotonaan romanialaiselle Oradealle selvästi 65-82 (38-40). Kaukiainen saalisti tällä kertaa viisi pistettä, levypallon, neljä syöttöä sekä riiston. Levice taistelee tiukasti lohkon kakkospaikasta.
Ottelutilastot

Ranskassa Edon Maxhunin Le Portelin lento jatkui, kun joukkue kirjautti jo viidennen peräkkäisen voittonsa Metropolitanin kaaduttua vieraskentällä 78-62 (45-35). Maxhuni tuskaili tällä kertaa hieman heittopelinsä kanssa, mutta alusti joukkueensa korin seitsemän kertaa ja teki siinä sivussa myös seitsemän pistettä. Mukaan tarttui myös yksi riisto.

Maxhunin taika joukkueen kanssa jatkuu, sillä Le Portel ei ole hävinnyt kertaakaan hänen liityttyä mukaan.
Ottelutilastot

Henri Kantonen flirttaili jopa tripla-tuplan kanssa Liettuan cupin ottelussa Neptunasia vastaan. Kantonen tilastoi 13 pistettä, 10 levypalloa ja seitsemän syöttöä. Neptunas oli siitä huolimatta vahvempi 109-80 (59-42).
Ottelutilastot

Japanin liigassa Erik Murphyn Gunma Crane Thunders hävisi kotonaan Chiba Jetsille 78-86 (41-42). Murphy oli tehokkaana tilastoiden 11 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan ja sarakkeet saivat täytettä myös kahdesta syötöstä, kahdesta riistosta ja kahdesta torjunnasta.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote