Naisten Korisliigassa pelattiin sunnuntaina yksi ottelu. Siinä Pyrintö kävi hakemassa vierasvoiton Kouvolasta 83-78 (40-36).

Ottelussa molemmilla joukkueilla oli vahvat jaksonsa. Emännät aloittivat vahvasti ja karkasivat johtoon, mutta Pyrintö vastasi vahvalla toisella jaksolla. Se merkittiin vieraille 28-15 ja puoliajalle mentiin tamperelaisten komennossa.

Kolmas jakso oli taas Kouvottarien ja kotijoukkue pääsi päätösjaksolle kuuden pisteen etumatkalta. Ottelun päätösminuutit olivat kuitenkin emännille murheelliset, kun Pyrintö kuroi ensin johdon kiinni ja nappasi voiton Saana Kujalan johdolla.

Kujala oli hurjassa iskussa. Hän heitti uudeksi piste-ennätyksekseen 29 pistettä ja keräsi lisäksi 12 levypalloa. Ellen Järvinen tarjosi tulitukea 22 pisteellä. Kouvottarista Shaiquel McGruder 27/18 teki tupla-tuplan.